Rada Manojlović se otvorila, pa dečku Harisu za rođendan kupila "sitnicu" od 9.500 evra

Pevačica nije žalila novac kada je u pitanju rođendanski poklon za svog dečka

  • 16
Grand specijal, Haris Berković i Radmila Rada Manojlović Foto: Telegraf

Pevačica Rada Manojlović rešila je da obraduje svog dečka Harisa Berkovića, te mu je nedavno, za rođendan poklonila "sitnicu" od 9.500 evra.

Rada je tog 9. juna Harisa izvela na večeru na jedan beogradski splav, a onda mu je poklonila skupoceni sat.

Manojlovićeva se prethodno raspitala kod njegovih prijatelja o tome da li je Haris u poslednje vreme možda pričao da mu se nešto dopada, a pošto se ispostavilo da jeste kupila mu je sat koji je i sam planirao da pazari.

Podsetimo, Rada je nedavno svom ocu Radetu poklonila još dva imanja u rodnom Četerežu, za koje je iskeširala 20.000 evra.

Rada Manojlović, sestra Marija i otac, tata Rada sa sestrom i tatom, Foto: Instagram/radamanojlovic

Pevačica je posede sa plodnom zemljom kupila kako bi Rade tu sadio organsko povrće, što je, ukoliko se pažljivo posveti tome, danas odličan izvor prihoda.

- To je još friška tema u našoj kući. Sa mnogima nismo ni podelili tu ideju i zamisao. Zaista ne bih mnogo pričala o tome da se nešto ne izjalovi. Znate da sam odrasla na selu i moj tata je odličan poljoprivrednik. Zašto mu ne bih pomogla ako mogu, a i budućnost naša je u poljoprivredi. Danas mnogo ljudi odlazi sa sela i to je žalosno. Zvaću vas na vruć krompir i kajmak kada stignu prvi proizvodi, ali moraćete malo da sačekate na to, ima tu posla oko zemlje do momenta kada počne da rađa - rekla je tada Rada.

Pored oca, Rada trenutno radi na tome da obezbedi i sestru Mariju, kojoj će otvoriti salon, pošto je nedavno završila školu šminkanja.

VIDEO: Ako Haris nije bio sam na letovanju, da li mu je društvo pravila Rada?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    13. jun 2019 | 20:11

    Ova cura je glupava za medalju......al se obogati dok omladina s fakultetom sjedi kuci!!!!!!!!!!!!!!!

  • Bube

    13. jun 2019 | 20:32

    Jel ovo ona od pre nekoliko dana sto sipa gorivo za soma dinara i uplacuje kredit za mobilni na trafici? Skromna devojka,nema dalje 👏

  • Mara

    13. jun 2019 | 16:46

    Licno je ne volim.nesto previse ali svaka cast na pomoci za oca i ozivljavanju sela. Rado od mene veliki plus. Nadam se da ce tvoj primer uticati na jos jednu mladu mamu koja se isto tako spustila u grad..😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA