• 8

Lidija Vukićević van sebe od sreće zbog uspeha svog zgodnog sina! (FOTO)

- Volim te i hvala ti za sve - napisala je glumica

  • 8

David Mrkela, sin Lidije Vukićević (56) kojeg ima iz braka sa Mitrom Mrkelom (53), zvanično je postaopilot!

Ponosna majka javno se pohvalila Davidovim uspehom, a iz njenih reči jasno se da zaključiti da je bila van sebe od sreće.

- Kolika je to radost kada sa Zemlje gledaš u avion koji vozi tvoje dete, neopisiva, volim te i hvala ti za sve. Od danas i zvanično profesionalni pilot - navela je glumica.

Inače, za razliku od Davida, Lidijin stariji sin Andrej povukao je na tatu i bavi se fudbalom.

- Decu sam vaspitala na vreme, od prvog dana. Onda je sve lakše. Smatram da deca treba da se vaspitavaju od rođenja i kada dođu u godine u kojima su sada moja deca, onda vodimo razgovore uz obostrano uvažavanje. Imam to zadovoljstvo da sa sinovima, njihovim devojkama i mojim društvom sedim nekada i do pet ujutru raspravljajući o svemu, jer kod nas nema tabu tema - rekla je Lidija u aprilu 2017. na temu odnosa sa sinovima.

- Sama sam vaspitavala decu. Apsolutno sam im i jedan i drugi roditelj. Ne kažem da se moj bivši suprug nije bavio njima. Naravno da jeste, ali je drugačije meni jer živim s njima sama poslednjih 17 godina. Andrej je bio u prvom razredu osnovne, a David je imao tri godine kada smo se razveli. Ne podnosim izraz samohrana majka. I ne podnosim da čujem da se majka žali kako sama mora sve. To sam htela i to je bio moj put. Nema tu „kako ću sa dvoje dece”, nego se čovek naoruža, shvati da treba da bude i majka i otac u svakom trenutku. To je jedini način da vam deca idu pravim putem, a pritom da ne osete nikada vašu slabost. Deci sam stub, i to je bitno - objasnila je tada.

VIDEO: Koja sme njoj na crtu? Lidija Vukićević sjajno nosi godine, a tek bikini...

(Telegraf.rs)

Komentari

  • zzz

    jaoooooooooo

  • ona_

    Bože , da ima više ženstvenosti od mame ..?! Sačuvaj bože !

  • Rj38

    Jeste lepo,al nije jedini....ima nas jos ponosnih roditelja,pa se ne hvalimo preko drustvenih mreza!!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima