≫ 

Hrvatska voditeljka žrtva zlostavljanja: Na njegovom mestu ne bih bila mirna pre smrti

- Na njegovom mestu ne bih bila mirna pre smrti, koja se neminovno približava (svima nama), nakon života punog zla i mržnje prema svemu dobrom - poručila je

  • 0

Vlatka Pokos (49) odlučila je da ograniči pristup svom Instagram profilu, pa njene slike od danas više nisu dostupne svim korisnicima te društvene mreže.

Kao razlog, Vlatka je navela maltretiranje koje doživljava već neko vreme od nepoznatog muškarca, što je podelila sa svim ljudima koji koriste mreže.

- Dragi prijatelji, morala sam da zatvorim profil, jer doživljavam neprestano zlostavljanje već nekoliko dana, od mog pojavljivanja u Poreču do objave o diplomi - napisala je voditeljka i pevačica, svesna da je ovo problem koji pogađa mnoge njene kolege sa estrade.

Vlatka Pokos Vlatka Pakos, Foto: ATA Images

- Poručujem onome ko piše da prepoznajem njegov "rukopis". Nije lako biti star, ljigav, prezren, razotkriven i ostavljen od svih. Na njegovom mestu ne bih bila mirna pre smrti, koja se neminovno približava (svima nama), nakon života punog zla i mržnje prema svemu dobrom, a naročito lepim i snažnim ženama koje se ne mogu pokoriti ni kupiti - upozorila je Vlatka nepoznatog počinioca.

Podetimo, uspešna voditeljka u Hrvatsku se nedavno vratila iz Kanade da bi vodila ovogodišnji izbor za Miss Turizma sveta, koji se održao upravo u Hrvatskoj.

Nedavno se pohvalila i diplomom prestižnog Univerziteta "Sheridan", gde je završila studije oglašavanja i marketinške komunikacije.

VIDEO: Andreana Čekić o psihičkom zlostavljanju koje je trpela od bivšeg supruga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA