≫ 

"Karleušina karijera ne može tek tako da se sruši, od lavice sam i očekivala da podigne glavu!"

- Ono što mogu sada da primetim jeste - čini mi se kao da se to nikad nije ni desilo. Vreme sve leči - kaže Milica

  • 8
Milica Pavlović, Jelena Karleuša Foto: Telegraf, Instagram

Milica Pavlović vrelim performansom koji je snimila i objavila počastila je publiku povodom 500 miliona pregleda na Jutjub kanalu.

Na to je ponosna, i kroz šalu kaže da se neki Baja Papaja možda i upeca na priču o milionima.

- Moram da priznam da sam jako srećna zato što za mladog umetnika, koji je samo 7 godina na ovoj sceni, ima 3 albuma... Dostići ovu cifru, a nemati karijeru od 20-30 godina, zaista mogu da se zahvaljujem narodu koji me podržava, publici koja je prepoznala sav taj moj trud, talenat, ulaganje i, kao što sam rekla malopre - bez sedme sile koja je fantastična u ovoj zemlji. Za svakog postoji mesto u svakom novinarskom tekstu, samo je pitanje ko će se kako predstaviti - počela je Milica.

Milica Pavlović Milica Pavlović, Foto: Marko Jovanović

Jedna od pesama koje je snimila jeste duetska, sa Acom Lukasom, a Milica kaže da bi je, da se vreme vrati, opet snimila. Novu Lukasovu saradnju, sa Majom Berović, takođe komentariše u superlativu.

- Aca Lukas je neko ko, hteo to da prizna ili ne, zaista prati trendove. Prvo po načinu oblačenju... Znači, ja kad vidim Lukasa tako obučenog - poželim da sve što ima, ja imam na sebi! Samo bih štikle obula na nogice i ja bih to cool iznela! - rekla je Milica, pa se osvrnula na karijeru i duet koji je snimio sa Majom Berović.

- Uvek je snimao melodije koje su popularne, preteča onog što su kasnije drugi muški izvođači snimali... Ovog puta je saradnja sa Majom Berović... Maja je zaista na najvišem mogućem nivou i najvećoj mogućoj poziciji, pa kad se takva dva imena spoje, ja samo očekujem veliki hit - kaže Pavlovićeva.

Aca Lukas Lukas i Milica, Foto: ATA Images

- Mislim da sam ja sa Acom uhvatila taj momenat i druženje sa Acom gde nije mogao da mi kaže ne - dodala je.

Pre nekoliko meseci pitali smo Milicu za mišljenje o skandalu koji je izbio, a čiji je glavni akter Jelena Karleuše, i mlađa koleginica tada je stala u njenu stranu. Danas - ništa se nije promenilo i ima isto mišljenje.

Jelena Karleuša, nastup na splavu Port Jelena Karleuša, Foto: Aleksandar Nalbantjan

- Ja sam više puta pričala na temu toga šta se desilo, ali na nekom nivou kao žena i običan građanin koji to posmatra sa strane, pa tek onda kao koleginica. Ono što mogu sada da primetim jeste - čini mi se kao da se to nikad nije ni desilo. Vreme sve leči. Kada imate zaleđinu, takvu karijeru iza sebe i kada se nešto stepenik po stepenik gradili, ne može to tek tako da se sruši. Nastavite stepenik po stepenik, podignete glavu, a negde sam od lavice to i očekivala. Ništa manje nisam očekivala - podržala je Milica Jelenu.

Na konkretno pitanje o odnosu sa Stefanom Živojinović i da li su u vezi, odgovor pogledajte u našem videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    14. jun 2019 | 16:05

    Gotivim Milicu, drugačija je nekako od svih, ali "umetnica" ? Ne biva Mico, ti si samo pevaljka.

  • Darko

    14. jun 2019 | 16:23

    Mlada umetnica ?? Šta umisljaju ove polugole pevaljke !!!

  • Qwer

    14. jun 2019 | 16:33

    Znam Mico, kolegijalnost se ne sme zanemariti a istinu znamo i dotičnu osobu dobro poznajemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA