≫ 

Doneta presuda učesniku rijalitija Mikiju Đuričiću

Miki je zaključio sporazum sa sudom na jednu godinu kućnog zatvora i zabranu prilaska žrtvama. Sud je upravo potvrdio sporazum

Miroslavu Mikiju Đuričiću (42) pretilo je 5 godina zatvora, zbog fizičkog nasilja nad učesnicama rijalitija Suzanom Perović i Nadeždom Biljić, ali je uspeo da se nagodi sa sudom, koji mu je znatno ublažio kaznu.

- Miki je zaključio sporazum sa sudom na jednu godinu kućnog zatvora i zabranu prilaska žrtvama. Sud je upravo potvrdio sporazum - tvrdi izvor.

Podsetimo, Miki je u sredu u zoru udario nekoliko šamara Suzani Perović sa kojom je u tom momentu bio u vezi, da bi potom štakom nekoliko puta po telu udario bivšu devojku Nadeždu Biljić.

Miki je nakon skandaloznog incidenta diskvalifikovan iz rijalitija, a u sredu malo posle podneva policija ga je sprovela u sud u Rumi. Nakon saslušanja određen mu je pritvor do 30 dana, a sada je doneta i presuda.

Nasilje koje je pokazao Miroslav Đuričić oštro je osudila domaća javnost.

Zbog ovog nasilja je Đuričić dobio kaznu:

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36

(*ovo je broj SOS telefona licenciranog od Ministarstva za RZBSP)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brzo kratko jasno

    14. jun 2019 | 15:29

    Ah sad ste se svi setili za osudu. Kao fora ne gledate rijalitije. A znate za Krunicku, znate za Tomovica, znate za Miljanu, drasticnije napadala pola ovih Zadrugara, da ne pominjem ostale gluposti. Ako je napravio gresku, a jeste, neka odgovara. Kako ste nesetiste te Biljicke, olicenje kulture, kad imase sve one ispade, sex, svlacenja, penjanje po kavezu, pretnje tom istom Mikiju, pa i on je valjda nesto gledao, puklo, i napravio glupost. Osudjujem nasilje, ali sta je dovelo do toga. A gospodju Perovic osudjujem jer ne sme da kaze istinu, a istina je da je iskoristila neke stavke da dodje dovde, e sad bi da se opere od svega. Dala baba banku da udje u kolu, sad bi dve da izadje.

  • Belka

    14. jun 2019 | 13:38

    Nije ovo prvi put Mikiju da bude agresivan. On je i prema komšijama takav. Ovo je sramno za sud!

  • Max

    14. jun 2019 | 15:04

    Apsolutno podrzaam presudu. A vi to trazite stroziju kaznu trazite je kad se osude svi!!!agresivci (Jelena Krunic, Miljana itd) u zadruzi i sama produkcija koja ih je vracala zbog gledanosti! Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA