"Imala sam pet ili šest godina kad je tata nasrnuo na mamu": Kija progovorila o porodičnom nasilju

Kristina Kockar prisetila se traumatičnog detinjstva

Pobednica Zadruge 1, Kristina Kija Kockar, prošle godine je prošla kroz razvod od Slobodana Radanovića nakon turbulentnog perioda kada ju je javno prevario u rijalitiju.

Kija je sada iskreno progovorila i o nasilju u porodici koje je preživela njena majka Nadica, još u periodu njenog detinjstva.

- Imala sam pet ili šest godina kada je tata nasrnuo na mamu. Sećam se da sam mu ja po visini bila do zadnjice i da sam ga vukla kako bi prekinuo... Mama je nosila naočare, pa joj se zabilo parče stakla ispod oka. Kažu da je imala sreće, jer je mogla još gore da prođe - ispričala je Kija u emisiji "Tačka na i".

Kija Kockar, Nadica Zeljković Kija sa majkom Nadicom/ Foto: ATA Images

- Sve se to dešavalo na javnom mestu, pa su mamu i tatu ubrzo razdvojili. Sećam se da je bilo leto i da smo nas dve otišle do Urgentnog centra. Mama je preda mnom bila staložena i svojim primerom mi je pokazala kako treba postupiti u takvoj situaciji. Naravno da se nakon toga nije vratila tati, jer se takve stvari ne praštaju. Ja taj incident ne pamtim po tome kako je tata nasrnuo na nju, već po njenoj snazi u celoj toj situaciji - rekla je Kija.

Aerodrom Beograd Kija Kockar/ Foto: ATA Images

- Šta god da ti neka žena uradila, okreni se i idi. Ne možeš da se obračunavaš fizički, nemaš prava! Nadam se da će reagovati institucije i kazniti svako ovakvo ponašanje. Zato mi je žao svih žena koje trpe nasilje ili kada pronalaze izgovor da ostanu sa nasilnikom. Nasilje ne sme da se trpi i žene nisu rođene da bi ih neko tukao.

Kristina je dodala i kako ovakav ni sličan vid nasilja od svog bivšeg supruga Slobe nije nikada doživela.

VIDEO: Kiji na nastup došla devojka za koju je skupljala novac za lečenje

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    15. jun 2019 | 20:12

    Mislila sam da je Razija najveća patetičarka na estradi, ali Kija je prevazišla. Ovoliko oholu, kažljivu i umišljenu osobu odavno ne videh. Sve zna, u sve se meša. Znači, u zemlju bih propala od sramote da mogu, ko me nasamario i za koga sam glasala. Žena koja je psihički i fizički zlostavljala svoga muža priča o nasilju. Jbt, Draginja je sve bila u pravu. Pravda za Draginju.

  • Stevan

    15. jun 2019 | 13:05

    Najtužnije je što Kiju ovde blate PROBISVETI. Međutim, jedna školovana, pametna i vredna devojka koja se sama bori kroz život, zaslužuje veliko poštovanje i može da bude samo uzor omladini kroz svoj radni vek i svoju humanost. Bravo Kija!

  • Ana

    15. jun 2019 | 14:38

    Nikakav vid nasilja ne podržavam al ona bolje da ćuti.Ona je prva u zadruzi šamarala i čupala za kosu Slobu i nikad odgovarala nije za taj vid nasilja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA