≫ 

Cecu ispred kuće sačekali fanovi sa specijalnim rođendanskim iznenađenjem! (FOTO) (VIDEO)

Kao i svake godine, folk zvezdi su fanovi priredili veliko rođendansko iznenađenje

  • 2
Ceca Ražnatović Ceca Ražnatović/ Foto: Instagram

Folk diva Ceca Ražnatović u petak, 14. juna, napunila je 46 godina, a povodom njenog divnog dana, kao i svake godine, fanovi su je obradovali rođendanskim iznenađenjem koje su joj priredili ispred vile na Dedinju.

Kako nam je u rođendanskom razgovoru Ceca rekla, ove godine je izostalo veliko slavlje zbog poslovnih obaveza, ali i zbog sjajnog provoda na Anastasijinom 21. rođendanu koji je proslavljen glamuroznom žurkom nedavno, tačnije 30. maja.

Iako je Ceca uveče imala privatnih obaveza, družila se sa fanovima koji su joj i ove godine poklonili ljubav ispred njenog doma. Ovaj put obradovali su je balonima, ružama, srcima, kao i ogrlicom sa porodičnim slikama.

- O ljubavi se tu radi najvećoj - napisao je jedan od fanova, a evo kako je to sve izgledalo:

 
 
 
View this post on Instagram
O ljubavi se tu radi NAJVEĆOJ! @cecaraznatovic ❤❤😙🌹🎁😍🎂🎉 @eventdecor_by_tamaratrumpic 👌👌❤A post shared by SINIŠA GAJIĆ (@sinisagajic1) on

Ceca je blistala u crnoj kombinaciji, a mnogi su se složili da je ovo jedno od njenih najboljih izdanja. 

- Za mene su godine samo broj, najbitnije je kako se čovek oseća i kakvim životom živi - rekla nam je Ceca u razgovoru na dan njenog rođendana, i još jednom to i dokazala.

 
 
 
View this post on Instagram
LJUBAV ŽIVI! 🔐❤ @cecaraznatovic #ljubavseljubavljuvraća #volimstosevolimo❤️🌎A post shared by SINIŠA GAJIĆ (@sinisagajic1) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA