Aco Pejović spomenuo Popoviću milionsku jahtu, on mu žestoko uzvratio i to pred kamerama! (VIDEO)

- Čoveče, možeš da kupuješ jahte i da se razbacuješ, a ne možeš rashladne uređaje da nam uzmeš. Nije u redu - rekao je Aco kroz smeh

  • 15

Aco Pejović prozvao je Sašu Popovića zbog toga što je kupio jahtu vrednu skoro milion evra, a ne može da nabavi ventilatore za studio gde se snimaju "Grandove" emisije.

Pevač pojavio se na snimanju u Košutnjaku u košulji dugih rukava, ne sluteći šta ga čeka. Čim je ušao u bekstejdž, Pejović je počeo da se preznojava, pa je jedva pozirao foto-reporterima i davao izjave.

Aco se sve vreme brisao rukama, a potom je dohvatio maramice, kojima je brisao, ali i hladio lice. Kad je ugledao Popovića, prišao mu je i izljubio ga, a onda mu zamerio što prostorija nije rashlađena.

- Saša, mogao bi ti malo da se otvoriš i da kupiš bar četiri ventilatora da se hladimo ovde! Umreću od vrućine. Pogledaj, emisija nije ni počela, a ja sam mokar. Još sam obukao košulju dugih rukava - zamerio mu je pevač, a potom ga i pecnuo zbog nedavne kupovine broda.

Aco Pejović,

Aco Pejović, Foto: ATA Images

- Čoveče, možeš da kupuješ jahte i da se razbacuješ, a ne možeš rashladne uređaje da nam uzmeš. Nije u redu - rekao je Aco kroz smeh.

Popović je počeo da se pravda kako je u studiju mnogo bolja situacija.

- Ma, Aco, brate, mnogo je bolje u studiju nego u bekstejdžu. Imamo tamo šest ventilatora, za svakog po jedan - rekao mu je direktor "Granda".

Kako bi mu uzvratio prozivku, Popović je, dok je Aco davao izjavu, dobacio:

- Čujemo da kupujete avion, jer ste dosta para zaradili.

Saša Popović

Saša Popović, Foto: Nikola Tomić

- Jedino ako ćete vi da mi pozajmite vaš brod i vaš avion koji ste već kupili - poručio mu je pevač, a nakon ovoga dao odgovor na pitanje da li ga je Saša zvao u Opatiju kod njega.

- Nikad, ni jednom u životu mi nije rekao "dođi"... I brod je uzeo, ni tad me nije zvao - rekao je pevač.

- On je incidentna ličnost, ne bih želeo da imam problema u tuđoj državi - rekao je Popović.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA