≫ 

Gruovom bratu zapalili automobil: Reper se oglasio pa otkrio da li je poznat motiv napada

- Na sreću, niko nije povređen, to je najbitnije - rekao je Gru

  • 2

Bratu Dalibora Andonova Grua, Igoru Andonovu, u noći između četvrtka i petka zapaljen je automobil marke BMW na Zvezdari.

Paljenje automobila desilo se na parkingu ispred zgrade u kojoj Igor živi, a eksplozija je uznemirila stanare. Osoba za kojom policija traga najverovatnije je razbila prozor automobila i kroz njega ubacila Molotovljev koktel.

Prvi put posle incidenta, oglasiose i reper, koji je istakao da je i te kako oblizak sa svojim bratom, te da bi znao da ima nekih problema. On je zatim istakao da nije bilo povređenih, te da mu je to najbitnije.

Gru Gru, Printskrin: Youtube/SKY PLUS

- Niti znamo razlog, niti sumnjamo na nekog. Ne znamo o čemu se radi. Slučaj smo prijavili policiji. Dovoljno smo bliski, znao bih da ima neki problem. Na sreću, niko nije povređen, to je najbitnije. Ne bih ništa više da pričam na ovu temu, zaista je suvišno da bilo šta dalje komentarišem - rekao je Gru.

Gruov brat Igor bavi se gradnjom i ne eksponira se u javnosti. Komšije iz zgrade ispred koje mu je na Zvezdari zapaljen automobil kažu da ga ne viđaju često, ali da ga ne poznaju kao problematičnog.

VIDEO: Ko je hteo da zapali kola imamu?

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    16. jun 2019 | 22:26

    Ma idi bre, neko ce iz dosade da ti zapali auto i to bas tvoj

  • Др

    17. jun 2019 | 05:57

    Занимљиво је све то!Чим популарност падне или једно дуже време те нема у јавности, неко ти нешто запали, украде, нападне и тако преко ноћи оживи каријеру!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA