≫ 

Porodica Tonija Cetinskog se oglasila nakon što je njegova supruga doživela moždani udar

Dubravki je pozlilo u kući u Rovinju, gde živi sa Tonijem, a pevač je odmah reagovao pozvavši Hitnu pomoć, te je njegova supruga bila zbrinuta na vreme

  • 0
Toni Cetinski

Toni Cetinski, Foto: Telegraf

Supruga Tonija Cetinskog (50), Dubravka Cetinski (35) pre nekoliko dana doživela je moždani udar nakon čega je hitno hospitalizovana u Rijeci.

Kako pišu hrvatski mediji, Dubravki je pozlilo u kući u Rovinju, gde živi sa Tonijem, a pevač je odmah reagovao pozvavši Hitnu pomoć, te je njegova supruga bila zbrinuta na vreme.

Povodom cele situacije oglasila se i Tonijeva baka koja je otkrila u kakvom stanju je Dubravka trenutno.

- Dubravka je bolje. Nalazi se u bolnici u Rijeci, a ispitivanja je obavila u Puli. Pala je u nesvest, nešto joj je s mozgom bilo. To se dogodilo pre nekoliko dana u njihovoj kući, u istarskom selu Radetići. Toni ju je našao na podu kad je ušao u sobu - ispričala je i potvrdila Milda Cetinski (93), Tonijeva baka.

Toni Cetinski, Dubravka Cetinski

Dubravka i Toni Cetinski, Foto: Instagram/tonicetinski

Dubravka se pet dana nakon svega oglasila iz bolnice fotografijom sa suprugom koji je sve vreme uz nju.

Hvala svim mojim anđelima čuvarima i medicinskom osoblju KBC-a Rijeka. Uskoro nastavljamo turneju "Samo ljubav" - next stop Tašmajdan 22. jun (Beograd). Ono što nas ne slomi, to nas ojača. Hvala, Toni Cetinski, što si mi život spasio. Sada smo 1:1 - napisala je Dubravka, koja se i dalje nalazi u bolnici, a njenu objavu podelio je i Toni.

Podsetimo, Toni i 15 godina mlađa Dubravka u srećnom braku su od 2014. godine, a već godinama zajedno sarađuju i na pevačevim projektima.

VIDEO: "Ja sam usred Beograda pokupio glavnu nagradu, a to se Srbinu u Hrvatskoj ne može desiti"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA