≫ 

Alen Islamović progovorio o odnosu sa Tifom nakon tuče i otkrio šta misli o Bubi i Jali (VIDEO)

- Došlo je do promene, rokenrol nikad ne ode sa scene, on bude tu, malo se primiri, smiri i onda opet eksplodira - rekao je Alen

  • 6

30

Pevač Alen Islamović, jedan od najpopularnijih i najupsešnijih predstavnika rok scene sa prostora bivše Jugoslavije rekao je da ne zna ko su Jala Brat i Buba KoreliAlen ne sluša tu vrstu muzike, pa nije upoznat sa muzikom bosanskog dvojca koji je su trenutno jedni od najpoznatijih iozvođača i testopisaca modernog zvuka.

- Ne, to ja ne slušam. Ne znam ko su, to nije moj tip muzike -  rekao je pevač, a onda je priznao da ne voli naropdnu muziku i da ni jedna pesma te vrste ne može da ga pogodi toliko da bi razbio čašu.

- Nisam taj roker, niti narodnjak da razbijam čaše - objasnio je Alen.

Nakon novogodišnjeg koncerta Bijelog dugmeta za doček 2018. godine došlo do fizičkog obračuna između Alena i Alena Vojića Tife. Pitali smo Islamovića u kakvim je odnosima sa kolegom, više od godinu dana nakon incidenta.

- Ne... Niti se čujemo, nemamo potrebu da se čujemo. On radi svoj posao, ja svoj...- rekao je pevač.

Alen Islamović Alen Islamović, Foto: Nikola Tomić

Iako mnogi govore kako je rokenrol u trenutnoj stagnaciji i da su neki moderniji zvukovi bacili senku na ovaj muzički pravac, Alen smatra da je ipak drugačija situacija.

- Došlo je do promene, rokenrol nikad ne ode sa scene, on bude tu, malo se primiri i smiri. Starije kolege koje su malo duže u toj branši muzike, on se smiri i onda opet eksplodira.  Sada je u porastu stvaranje novih pop i rok bendova...znači da se u roknerolu dešava nešto. Sada se ulazi u studio, snima se sa živim bubnjarima, muzičarima, basistima, gitaristima, tako da je to jedan dobar znak i signal da se rokenrol vraća na scenu - objasnio je Alen.

Šta je sve Alen rekao i koji pevač živi rokenrol pogledajte u videu na početku teksta.

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đurađ

    18. jun 2019 | 09:43

    Imao si tri dueta sa turbo folk pevačicama a ne voliš narodnu muziku,.

  • Zagondzija

    18. jun 2019 | 11:02

    Ovaj ne zna sta prica

  • interesantno

    18. jun 2019 | 14:38

    Mladena Vojicica Tife, ne Alena Vojica. Drugi Tifa iz Sarajeva je Selam Tufekcic. Alen Vojic nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA