≫ 

Milanka i Bogoljub Karić proslavili 4 decenije braka, a njegova čestitka će vas raznežiti (VIDEO)

- Najmanje što možemo da učinimo je da budemo tolerantni, da se volimo, poštujemo i da deca to uče od nas - poručili su Milanka i Bogoljub

  • 4

Bogoljub Karić trudi se da prijateljima i pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk otkrije pravu stranu sebe, svoje porodice i načina na koji žive i razmišljaju, a njegova nova objava dirnula je sve.

Naime, njih dvoje snimili su lep video u kojem Bogoljub kaže da mu je 4 decenije sa Milankom prošlo kao 4 dana, te da će tako biti i kada su naredne decenije u pitanju.

- Dragi moji, Sve vas ljubimo i volimo moja Mara i ja. Ne treba mnogo da usrećimo naše voljene osobe, malo ruža iz bašte, malo cveća, ali pre svega pažnje, koja ne košta ništa! - počeo je Bogoljub.

- Bitna je vaša želja da želite da napravite iznenađenje, da obradujete osobu koju volite, koja vam je rodila decu, sa kojom ste zajedno prošli kroz život i koja će uvek biti tu za vas kao stub kuće i oslonac u svakom trenutku! Najmanje što možemo da učinimo je da budemo tolerantni, da se volimo, poštujemo i da deca to uče od nas. Volimo vas i molimo da svaki trenutak iskoristite da budete jedan drugome na usluzi, da pomognete i da ljubav večno traje! Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - poručio je Bogoljub.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA