≫ 

Miloš Biković dobio ponudu da uđe u rijaliti, producentima se slošilo kad su čuli koju cifru traži

- I Rusi imaju masovnu retardizaciju, nažalost - kaže Miloš

  • 13
Miloš Biković Miloš Biković, Foto: Nikola Tomić

Miloš Biković dobio je ponudu da učestvuje u rijaliti programu, ali strana koja mu je ponudu poslala nije očekivala da će srpski glumac da im odgovori na način na koji je to učinio.

Naime, u pitanju je ruski rijaliti program, a Miloš je ljudima koji su ga kontaktirali poručio da pristaje, ali za 50 miliona dolara!

- Ponudili mi da učestvujem u ruskom rijaliti programu. I Rusi imaju masovnu retardizaciju, nažalost. Pristao sam. Za tih 50 miliona dolara koje sam tražio snimio bih 20-50 filmova o srpskoj istoriji i promovisao srpsku kulturu. Ali, nisu u mogućnosti... siroti - poručio je Miloš.

Miloš Biković, Premijera filma Balkanska međa Miloš Biković, Foto: A. Nalbantjan

Ništa od kulturne diverzije, moraćemo regularnim putem i savezništvom. Dakle, imamo dva projekta. Jedan koji će promovisati Beograd - u pitanju je ekipa čuvene serije "Kuhinja", sa ruskom kompanijom "Yellow Black & White". Drugi je projekat Tesla sa ruskom televizijom STS - zaključio je Biković.

VIDEO: Snima se film i serija o Nikoli Tesli: Rusi ulažu najmanje dva miliona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA