≫ 

Dea Đurđević sa Mladenom došla na žurku, a onda uputila nikad jaču poruku! (VIDEO)

Voditeljka je nakon teškog perioda kroz koji je prošla i dalje nasmejana

  • 11

Voditeljka Dea Đurđević pojavila se na događaju emisije "Premijera" koju je organizovao voditelj Ognjen Nestorović u elegantnoj crnoj haljini, vidno raspoložena i sa širokim osmehom na licu u društvu svog dečka Mladena Mijatovića.

Voditeljka je nakon teškog perioda kroz koji je prošla posle saobraćajne nesreće koju je doživela, progovorila o svom trenutnom zdravstvenom stanju.

Zurka emisije Premijera

Dea, Foto: A. Nalbantjan

- Sve je bolje i bolje, nadam se da uskoro skidam i gips, pa se vraćam i na televiziju. Usput radim i vežbe, tako da se nadam da će sve to proći kako treba. Doktori kažu da ide sve po planu - rekla je Dea i dodala:

- Uvek sam nasmejana. Smeh te vodi kroz život. Jedan pametan čovek mi je rekao "kad ti je najteže onda samo još jače". Tako da kada je najteže onda samo još veči osmeh.

Zurka emisije Premijera

Dea i Mladen, Foto: A. Nalbantjan

Podsetimo, nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila pre četiri meseca, u kojoj je umalo izgubila ruku, voditeljka "Novog jutra" Dea Đurđević u julu se vraća na TV Pink.

Šta je Dea još rekla o povratku na televiziju, ali i šta joj je najviše nedostajalo pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ❤️❤️❤️💋💋💋🐝🐞🌺🌷🌹💐

    18. jun 2019 | 22:15

    Lepotice Deice , obozavamo Te , hvala Bogu da si dobro , budi samo nasmejana , voli svog Mladena I zelimo vam pod hitno jednu secer bebu!! Srce drago, samo hrabro I sa srecom, ljubimo Te i puno volimo. ❤️💋

  • Jedna mama

    18. jun 2019 | 21:53

    Divim se nasoj Deji, jaka , hrabra, plemenita, uvek nasmejana. Volimo te Dea, uskoro te gledamo, voli te Sumadija.

  • E ovako

    18. jun 2019 | 21:44

    Dea - BRAVO ZA TEBE. 💞

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA