≫ 

Kija i Sloba nisu želeli zajedno da prime nagradu, pa se sve vreme ignorisali (VIDEO)

Tenzija između bivših supružnika mogla se i te kako primetiti

Pobednica "Zadruge" i pevačica Kija Kockar pojavila se ove noći na žurki emisije "Premijera" na kojoj je prisustvovao i njen bivšu suprug pevač Sloba Radanović.

Njima dvoma ove noći uručene su nagrade "Premijerni minut". Međutim bivši supružnici nisu želeli zajedno da prime nagrade, te su se sve vreme ignorisali.

Sloba je prvo uzeo svoju nagradu, nakon čega se zahvalio, dok je Kija čekala sa strane da on završi, a tenzija između njih dvoje mogla se i te kako primetiti.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    18. jun 2019 | 23:58

    Što očekivati od ovog sirovog mladića? Nema osnovnu kulturu. Kija je izdominirala, prava dama!

  • Ana

    18. jun 2019 | 23:42

    Ja sam ogorčena ovakvim Slobodanovim ponašanjem. Kakva god da je Kija Kockar, prema njemu je, posle svega, bila korektna i u javnosti ga je predstavljala uvek pozitivno, kao i on, GAD, sam sebe. Humanitarac, plemenit prema ženama, dobro čeljade...gad! 'Ladno joj je okrenuo leđa i pobegao bez pardona. Ona u medijima sve najlrpšr o njemu, a on, opet i opet odgovara ponožavajući je. Pa neka nas opasulji i neka nam kaže istinu o lažljivoj bivšoj supruzi (ako je takva). Ali, onda to povlači za sobom drugu istinu, a to je da ona laže da je on kvalitetan, dobar, nenasilan,...Kijin bivši muž.

  • 500 lajkova

    19. jun 2019 | 08:19

    Ne verujte ovim lajkovima i dislajkovima i ciframa koje idu preko 100. Evo sad cu ja sebi lupiti jedno 500 lajkova cisto da pokazem o cemu pricam ovima koji nisu upuceni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA