≫ 

Evo šta nam je Kija vidno iznervirana rekla nakon neprijatne situacije sa Slobom oko nagrade (VIDEO)

- Favorite, iskreno ne vidim ko bi mogao da nadmaši ono prvo, a to sam ja. Iskreno, ko god da probedi, ne zaslužuje pobedu - rekla je Kristina

Pevačici Kristini Kiji Kockar i pevaču Slobodanu Radanoviću sinoć je na rođendanskoj žurki emisije "Premijera" uručena nagrada "Premijerni minut".

Međutim, bivši supružnici izašli su na binu, ali su se potpuno ignorisali. Nakon što se Sloba zahvalio i otišao sa sve zajedničkom nagradom, Kristina je sišla sa bine vidno iznervirana.

Nekoliko minuta kasnije KIju smo pitali za nagradu, s obzirom na to da ju je njen bivši muž odneo, iako je zajednička.

- Kao i svaka neka nagrada. Ne znam gde je. Ne znam, možda je neko odneo, ne bih komentarisala - rekla je Kija vidno iznervirana.

Zurka emisije Premijera Kristina Kija Kockar, Foto: A. Nalbantjan

Kristina je pobedila u Zadruzi 1, a kako kaže u ovoj sezoni rijalitija niko od učesnika ne zaslužuje pobedu, jer ne može da nadmaši priču koju je ona imala.

- Sve slabije i slabije pratim, nemam vremena. Isečci na Jutjubu, Instagramu, to što mi pošalju... retko kad baš da uhvatim nešto celo na televiziji. Favorite, iskreno ne vidim ko bi mogao da nadmaši ono prvo, a to sam ja. Iskreno, ko god da probedi, iskreno ne zaslužuje pobedu - niko od njih.

Šta je sve Kristina rekla pogledajte u videu na početku teksta.

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    19. jun 2019 | 16:02

    Seljober odgovorio da nije znao da je zajednicka nagrada! Kakav kompleksas! On je sramota za svakog srpskog momka! Njegovi maneri su ispod manera pecinskog coveka!

  • Svetlana

    19. jun 2019 | 19:04

    Sta mu bi? Ume on da bude sebican, nevaspitan i podvodljiv. Jedno je sigurno, a to je, da je ispao nevaspitan. Besan je sto Kija jednostavno nece da se miri sa njim. Sluzbeno da...ali nista drugo. Kija je ipak ispala kulturna i vaspitana. Hvala lepo.

  • GALE

    19. jun 2019 | 16:06

    SELJAČINA. DA MU NIJE BILO KIJE I DALJE BI SEDEO U ZRENJANINU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA