"Ovako nešto nisam video još od bugarske mature!" Nova surova epizoda kritika Saše Vidića (VIDEO)

Pogledajte novu emisiju "456 sekundi sa Sašom Vidićem"

  • 11

Još jedno izdanje emisije "456 sekundi sa Sašom Vidićem" je pred vama. Ako su se nečiji modni sud i modna kritika poslednjih godina uvažavali i daleko se čuli, onda je to zasigurno Saša Vidić, koji će i u ovoj emisiji detaljno komentarisati i suditi o izgledu domaćih ličnosti.

U novoj emisiji na "meti" čuvenog kreatora koji je nedavno proslavio 25 godina karijere veličanstvenom revijom u Beogradu, našli su se: Seka Aleksić i Veljko Piljikić, Ivana i Andrija Prlainović, Suzana Perić, Ceca Ražnatović, Vesna Dedić, Snežana Dakić.

Sigurni smo da ćete se odlično zabaviti i nasmejati, jer je cilj emisije upravo to - humor i poneka modna lekcija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iskreno

    19. jun 2019 | 21:10

    nemam.nista protiv lika cak mi je nekad i simpatican. ao dal je strucan? pominje bugarsku maturu a pazite kosulju koju nosu. plus patike. bugarin u nyc.

  • Deki

    19. jun 2019 | 20:04

    Covek izgleda ko klovan a komentarise tudji izgled

  • Ivan

    19. jun 2019 | 22:19

    Mozda je emisija parodija..ne razumem sta bi drugo moglo biti.Nije realno da covek ovako obucen komentarise iciji stil.Kosulja kao rumunski folk pevac 90-tih..Pantalone,kroj kao iz pogrebne opreme..a patike..verovatno jedine koje nikako ne bi trebalo obuti uz bilo sta osim u sorts.Sportski,iskljucivo.I on tu sedi,onako zavaljen,komentarise,kritikuje,vredja,pljuje..nije realno uopste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA