≫ 

Miki Đuričić i dalje leži u pritvoru, a razlog je totalno neverovatan!

- Rekli su nam da mora da postoji sprovedena linija kako bi i danju i noći mogli da ga zovu i proveravaju - kaže Mikijev otac

  • 30

Osnovno tužilaštvo u Rumi 14. juna donelo je odluku da Miki Đuričić može da počne sa izdržavanjem kazne kućnog zatvora, ali se rijaliti zvezda i dalje nalazi iza rešetaka u Sremskoj Mitrovici.

Razlog je, verovali ili ne, taj što Miki kod kuće u Kupinovu nema fiksni telefon!

- Miki je zatvoren jer nema fiksni telefon u Kupinovu. Bez fiksnog telefona državni organi ne mogu da proveravaju u svakom momentu da li je zaista u svom domu - kaže izvor.

Ovu informaciju potvrdio je Mikijev otac Mirko Đuričić, koji je podneo zahtev za uvođenje fiksnog telefona.

- Miki nije mogao da dođe kući da služi kaznu jer nemamo fiksni telefon! Rekli su nam da mora da postoji sprovedena linija kako bi i danju i noći mogli da ga zovu i proveravaju. Objasnili su mi da bez svega toga ne mogu da prate kretanje mog sina - kaže Mirko.

Miki Đuričić saslušanje

Policija dovodi Mikija na saslušanje, Foto: Telegraf

- Nikad nismo imali potrebu za fiksnim, a i ko još to koristi otkad postoje mobilni telefoni? Ali, šta da se radi, sada moramo da uvedemo zbog njegove kazne. Jurio sam na sve strane da to što pre uvedu, da mi sin ne trune u zatvoru bez potrebe. Pitao sam i da li postoji drugi način da se ovo reši, da ne uvodim džaba liniju, ali rekli su mi da mora tako. Uspeo sam to da završim nakon nekoliko dana i sada konačno imamo liniju - objasnio je Mikijev otac.

Ipak, ni Mirko ne zna kada će njegov sin biti sproveden kući, na izdržavanje kazne zbog nasilja nad Nadeždom Biljić i Suzanom Perović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tino

    20. jun 2019 | 09:48

    U zatvoru je radi nasilja nad dve zena,nemojte ga pokrivati i skrivati jer dokaz itekako postoji ceo svet ga je video a smesno bi bilo da ga puste iz zatvora onda nasilnici imaju vise prava jeli

  • Cica S

    20. jun 2019 | 10:52

    Kao sto sam vec i rekla, Miki je od omiljenog lika, postao omrazen kod naroda, zahvaljujuci samom sebi,i svom karakteru..A izgleda da se i ljubav sa Suzanom hladi, pala je na ispitu !!!

  • Bgd

    20. jun 2019 | 10:28

    Postoji i drugi način, nek ostane u zarvoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA