Vesna Zmijanac više ne da pare tako lako: Kupuje zavesu od 87.000, a cenka se za 2.000 dinara!

- Vesna je rekla da će da kupi zavese i draperije ukoliko možemo da joj spustimo cenu - objasnila je radnica

  • 3

Pevačica Vesna Zmijanac ove godine preselila se sa Voždovca na Vračar, a svoj novi dom uredno je renovirala i prilagodila svom ukusu.

Vesna je preuredila enterijer, ali i pazarila novi nameštaj i opremu za svoj novi dom. Pevačica je neko ko ne voli da se razbacuje novcem, pa je na svakom koraku razmišljala kako da uštedi.

Međutim, Vesna je u jendoj radnji kupila zavesu koja košta 87.ooo dinara, ali je od radnice tražila da joj da neki popust kako bi je manje platila.

Vesna Zmijanac Vesna Zmijanac, Foto: Nikola Tomić

- Pre dvadesetak dana Vesna je bila u našoj radnji i veoma su joj su dopale zavese koje imamo u ponudi. Reč je o kvalitetnim ručno rađenim zavesama iz uvoza koje nisu nimalo jeftine. Dugo ih je razgledala, pa je onda rekla da joj je to skupo i napustila radnju. Ipak, vratila se nakon dva dana i rekla da će da kupi zavese i draperije ukoliko možemo da joj spustimo cenu. Saopštila sam joj da prvo moram da pitam vlasnicu, pa sam kontaktirala s njom - kaže sagovornica.

Radnica je pričala sa gazdaricom koja se iznenadila Vesninim zahtevom da joj umanje cenu.

- Vlasnica je bila začuđena kada sam joj rekla da nam Vesna traži popust, pa mi je poručila da ne može da joj izađe u susret jer je i nabavna cena tih zavesa visoka, pa je marža sasvim minimalna. Pristala je da joj spustimo iznos za 2.000 dinara i to sam prenela Vesni. Bila je sva ozarena kada je to čula, rekla mi je: "Odlično, kupujem! Eto vidite da možemo da se dogovorimo o svemu ko ljudi." Račun je iznosio 87.000, umanjila sam ga za 2.000 dinara i ona je to platila i otišla - rekla je radnica u kojoj je Vesna pazarila skupocenu zavesu, piše Kurir.

Vesna Zmijanac, venčanje Danijela Karić Ivan Mileusnić Vesna Zmijanac, Foto: ATA Images

Vesna je ranije govorila o svom preseljenju na Vračar koji je inače njen omiljeni deo grada.

- Vratila sam se da živim na Vračar, više nisam n a Voždovcu. Opet sam u svom omiljenom kraju. Tačnije, svuda sam, malo na Vračaru, malo u Atini - rekla je pevačica svojevremeno.

VIDEO: Vesna Zmijanac otkrila zašto je nema u medijima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    20. jun 2019 | 11:46

    Ja verujem da se neradi o snizenju ,nego ako hoces da prodas onda daj ideju musteriji da joj snizavas cenu , kakvo je snizenje ?Ne,to je znak da postujes musteriju ,pa bila ona ministar ili pevacica Danasnje vreme je tako,snizenje na sve strane samo da se proda,trgovac je trgovac tu mora da se zaradi ako ne onda zatvori radnju,Ova gospodja je dobro uradila,dobila je novu musteriju a reklame od usta do usta su mnogo vazne

  • majalena

    20. jun 2019 | 17:22

    Iskreno,meni je to ciganisanje.Al isto tako smatram za bijedno ponasanje,to sto je “gospodja” potrcala da javi novinarima.Uzas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA