Sašu okupirali na granici sa Hrvatskom: Kada je čuo šta traže od njega, Popović se jedva izvukao!

Iako su carinici bili uporni, Popović je izbegao odgovor

  • 6
Saša Popović, Grand Specijal Foto: Nikola Tomić

Direktor Grand produkcije, Saša Popović, pred večerašnje finale muzičkog takmičenja Zvezde Granda doživeo je neobičnu situaciju iz koje se jedva izvukao.

Popović je na granici Srbije i Hrvatske bio okupiran od strane carinika koji su zahtevali od njega da im kaže ko ima najviše šanse da bude pobednik 13. sezone "Zvezda Granda".

Direktor Granda se u prvi mah iznenadio, ali su i carinici bili jako uporni.

- Prelazio sam granicu iz Hrvatske u Srbiju i ovi tamo carinici se okupili i pitaju: "E, Sale, ko će da pobedi?". Kažem "Ne znam, da li ste normalni, kako ja da upišem?!" - branio se Popović, a carinici su bili uporni: "Ne,ne! Ti, Sale, kako kažeš - tako će da bude" - objasnio je Saša i dodao:

- Glasanje je pošteno, nama je i važno da bude pošteno da vidimo povratnu informaciju - rekao je Popović.

Finale Zvezda Granda je večeras, 20. juna, od 21 čas, a direktor Grand produkcije objasnio je princip glasanja koji je po uzoru na evrovizijski.

Saša Popović Saša Popović, Foto: Marko Jovanović

- Mi finale radimo u studiju, i ne radimo subotom kada se inače već 15 godina emituju Zvezde Granda. Međutim, imamo 34 člana žirija, i ne mogu da glasaju u subotu  jer većina tada radi. Glasanje se vrši kao Pesma Evrovizije i to je najpoštenije. Svaki član žirija, svaki će davati 58 bodova, to će biti 2.000 od žirija i 2.000 SMS. Kako to? Ako večeras padne 10.000 glasova, a jedan kandidat je dobio 10.000 glasova i to je 10 odsto i to je 200 bodova kad se podeli onih 2.000 bodova - objasnio je Popović u Jutranjem programu na Prvoj televiziji.

VIDEO: Pejović žestoko isprozivao Popovića zbog milionske jahte: Otvori se malo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA