≫ 

Rasta surovo ispljuvao Eminu Jahović: Zvučiš kao najjeftinija kopija Senidah, napravljena u Kini!

Reper je vidno razočaran prokomentarisao koleginicu

  • 31

Pevačica Emina Jahović objavila je novu duetsku pesmu sa Gazda Pajom "Exploziv" koja se već našla u trending listi, iako to u današnje vreme nije dokaz da je nešto hit.

Međutim, pesma je privukla pažnju repera Stefana Đurića Raste koji je žestoko - i to javno - iskritikovao i ispljuvao ovu saradnju.

- Nova pesma Emine Jahović zvuči kao najjeftinija kopija Senidah, na sezonskom popustu! Made in China! Druga ruka! - napisao je reper na svom Instagramu.

Jahovićeva se ovim povodom još nije oglasila, kao ni Gazda Paja.

VIDEO: Rasta prvi put u javnosti promovisao svoj skupoceni automobil

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    20. jun 2019 | 14:07

    Joj nasao ovaj sto ne zna da prica i stalno nesto mumla sebi u bradu da komentarise bilo koga! Why? Druze za tebe niko nije cuo dok se nisi ozenio Anom Nikolic zato sssssss!

  • MZ

    20. jun 2019 | 13:55

    Rasta ti mi kao prvo ne licis na ljudsko bice,a kao drugo tvoje urlikanje mi ne lici na nista,a sta je nista ti znas.I neznam otkud tebi pravo da komentarises nekog ko se ne bavi urlikanjem

  • Darko

    20. jun 2019 | 15:11

    Reper, pevač, multitalentovana muzička zvezda. Ništa od toga nije ovaj čovek. I ne znam zašto se čudimo ovakvim izjavama. Imamo mi i gore slučajeve. Pogledajte samo primer one rijaliti učesnice i pevačice u pokušaju koja ocenjuje ljude koji zapravo imaju talenta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA