≫ 

Ognjen Nestorović sumirao pet godina "Premijere" i otkrio na koju priču je najponosniji (VIDEO)

Ekipa emisije "Premijera" proslavila je nedavno peti rođendan uspešnog prikazivanja

  • 1

Ekipa emisije "Premijera", na čelu sa autorom i voditeljem Ognjenom Nestorovićem, pre dva dana je u jednom ekskluzivnom restoranu proslavila peti rođendan ove kratke forme o poznatima, a žurki su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života.

Dobra atmosfera, odlična muzika, zadovoljni gosti i velike zvezde - samo su neke od stvari koje su obeležile gala proslavu petog rođendana "Premijere". Kada su se utisci slegli, sa Ognjenom smo sumirali ovih pet godina rada na najgledanijoj emisiji o poznatima, a na samom početku smo se osvrnuli na žurku.

- Pozdrav svima koji gledaju ovo. Bilo je fantastično i nekad nema dovoljno reči da iskažemo koliko smo srećni i koliko nam je drago što je sve proteklo onako kako smo zamislili. Bilo je veselo, mladalački, dostojanstveni i na visini zadatka, baš onako kako treba da izgleda rođendanska žurka "Premijere" - rekao je Ognjen vidno zadovoljan žurkom.

Zurka emisije Premijera

Ekip emisije "Premijera" proslavila je peti rođendan/ Foto: A. Nalbantjan

Pored zvezda, Ognjenu i ekipi "Premijere" podršku su pružili i predstavnici drugih medija, a posebno je ponosan na podršku kolega sa TV Pink.

- Najponosniji sam na naše kolege sa TV Pink koje su došle, pre svega mislim na informativnu redakciju. Srećan sam zbog podrške kolega iz drugih medijskih kuća, koji su pratili našu žurku. Na kraju, ni naša emisija ne bi postojala toliko dugo da nemamo tako dobru saradnju sa poznatim ličnostima koje su nas takođe podržale. Bilo je i onih koji nisu bili deo naše žurke, a često su bili deo naše emisije, ali i njima hvala, oni su na gubitku. Ipak, kada se dogodi nešto ovako veliko, uvek gledamo na one lepe stvari. Najvažnije od svega je da su reakcije fantastične - ispričao nam je Ognjen.

Kako je sam rekao, te 2014. godine kada je "Premijera" počela sa emitovanjem bio je veoma uzbuđen, ali je imao i veliku odgovornost. Ognjen se s ponosom prisetio početaka "Premijere" i osvrnuo na uspešnih pet godina koje su iza njega.

- Osećao sam se mnogo deblje, imao sam 18, 20 kilograma više (smeh). Šalu na stranu, bilo je teško,došao sam na televiziju i trebalo je postaviti ceo format: pronalaženje i organizacija ekipe, grafički elementi, vizuelni identitet... Mnogo je vremena i energije uloženo u to, ali smo svi imali dobar i jasan cilj - da iskoristimo priliku koju smo dobili i napravimo jednu fantastičnu šoubiz emisiju. Proslavili smo pet godina, koje su proletele, a mi smo nesvesni koliko je to veliki jubilej i koliko se tu stvari izdešavalo.Sazreli smo, postali smo ljudi. Imao sam 23 godine kada je prva emisija "Premijere" emitovana, a uskoro punim 28. To je taj značajan period kada govorimo o životnoj zrelosti, stavovima i spoznavanju života. Za ovih pet godina imamo samo uzlaznu putanju i mislim da će se tako nastaviti. Ne znam šta da očekujem za desetogdišnjicu, možda da vodim TV Pink - našalio se Ognjen.

Zurka emisije Premijera

Ekipa emisije "Premijera"/ Foto: A. Nalbantjan

Pre pet godina, Ognjen nije mogao ni da pretpostavi da će se iz kratke forme izroditi i danas najgledanija nedeljna emisija o poznatima "Premijera-Vikend specijal", koju će tri godine uspešno vodi sa Tijanom Pricom.

- "Premijera-Vikend specijal" nije bio ni u naznakama kada smo počinjali kratku formu. Bilo je toliko posla oko dnevnog formata, tako da mi to nije bilo ni na kraj pameti. Kada smo od Milice Mitrović dobili ideju da radimo emisiju nedeljom, to je trebalo da bude neka vrsta retrospektive nedelje. Posle dve nedelje emitovanja, rekao sam: "Okej, mi imamo taj termin, hajde da napravimo nešto drugačije". I tako sam seo sa Tijanom i timom, i napravili smo "Premijera-Vikend specijal" kakav je danas. Kada su počeli da nam pristižu rezultati gledanosti, bili smo u čudu. Sada evo već treću sezonu završavamo kao jedna od najgledanijih emisija nedeljom, da ne pričam da smo ubedljivo najgledaniji u svom terminu. Mnogo se trudimo i radimo, pa su ovi rezultati samo jagodica na torti - kaže popularni voditelj.

Zurka emisije Premijera

Ekipa emisije "Premijera"/ Foto: A. Nalbantjan

Tokom pet sezona, "Premijeru" su obeležile ekskluzivne priče i intervjui sa domaćim, regionalnim, ali i svetskim zvezdama, pa je logično što je Ognjenu bilo teško da izdvoji samo jednu, onu najupečatljiviju.

- Uf, mnogo ih je bilo, ali hajde da krenemo od nečega što je bilo u poslednje vreme - to je svakako intervju sa Anom Nikolić, povratnički intervju nakon nekih privatnih problema i situacija. Meni je lično najupečatljiviji bio intervju sa Naomi Kembel. Tu je i priča iz Makedonije, o Usniji Redžepovoj, koja nije bila ni pohvalna, ni nešto na šta smo ponosni jer smo iskritikovali tamošnju javnost i čelne ljude koji su bili tako nemarni prema istaknutoj umetnici. Ali, eto, ta svetska ekskluziva sa Naomi je nešto što će mi obeležiti karijeru i to je priča na koju sam najponosniji - iskren je Nestorović.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by RTV PINK (@rtvpink) on

 

Poznat kao neko ko voli mnogo da priča, ali ima i šta da kaže, Ognjena smo za kraj zamolili da u samo tri reči opiše rad sa timom na emisiji "Premijera".

- Ja ne mogu ništa u tri reči, možda u 333 (smeh). Ali pokušaću. Ovako: komplikovano, emotivno i ludački. To je to, uspeo sam - rekao je Ognjen.

VIDEO: Ovako su se poznati skockali za žurku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA