≫ 

Kalina objavila prvu sliku sa bebom i otkrila koje ime lepog značenja je dala ćerkici (FOTO)

- Dobar dan, dragi svete! Pozdravljamo vas nas tri - napisala je glumica

  • 3
Kalina Kovačević

Kalina Kovačević/ Foto: Instagram/kalinakovacevic

Glumica Kalina Kovačević porodila se početkom juna i na svet donela drugu ćerku, a prvu fotografiju sa bebom objavila je danas na Instagramu.

Na fotografiji ispod koje su se nizale čestitke zbog dolaska bebe na svet, nalaze se srećna mama Kalina, njena starija ćerka Miona iz prvog braka, kao i tek rođena ćerka, kojoj je lepa glumica dala ime Anika.

Dobar dan, dragi svete! Pozdravljamo vas nas tri! Miona, Anika i Kalina - napisala je glumica.

Kalina Kovačević sa ćerkama

Kalina Kovačević sa ćerkama/ Foto: Instagram/kalinakovacevic

Smatra se da je Anika izvedeno od imena "Anikita" i onda bi bilo da je grčkog porekla, ako bismo išli po toj teoriji. Nastalo od grčke reči "aniketos" što znači neukrotiva, nesavladiva i nepobediva. Reč "nika" svakako znači pobeda. Oni roditelji koji su želeli da ćerku obogate osobinama koje Anika oslikava, rado su davali ovo ime.

Varijacije ovog imena su: Ana, Nika, Kaja, Ani.

Podsetimo, Kalina je prvo dete, ćerku Mionu, na svet donela u julu 2011. godine, godinu dana nakon što se udala za fudbalskog menadžera Radeta Ćaldovića. Krajem 2015. godine par se rastao.

Drugu ćerku dobila je sa Vladimirom Rekovićem, naučnikom zaposlenim na Institutu Cern u Švajcarskoj, najvećem centru za istraživanje elementarnih čestica, a svoju sreću zbog dolaska druge unuke na svet nije krio ni Kalinin otac, dramski pisac i reditelj Siniša Kovačević.

VIDEO: Ćerka Zorice Brunclik sa bebom izašla iz porodilišta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA