≫ 

Prva izjava Jelene Karleuše nakon šest meseci medijskog ćutanja! (VIDEO)

Jelena je ekskluzivno za Telegraf otkrila da li će se naći i u novoj sezoni Zvezda Granda

  • 18

Jelena Karleuša je, naravno, ovog 20. juna deo velikog finala Zvezda Granda, a prvi put nakon šest meseci ćutnje dala je izjavu za medije, za Telegraf.rs!

- Jako je uzbudljivo. Počinjem polako da se ljutim, jer primećujem dosta nepravilnosti kada je reč o mojim kolegama, da ne kažem lobiranju. Ko je kome prijatelj, tako se glasa, ali Bože moj... - rekla nam je na početku Jelena, u pauzi finalne večeri.

Finale Zvezde Granda, Jelena Karleuša Jelena Karleuša u žiriju Zvezda Granda/ Foto: Nikola Tomić

Jelena je istakla kako posle takmičenja neće prekinuti saradnju sa svojim kandidatima, jer je, kaže, pre svega sa njima bila prijatelj.

- Mislim da su od mene mnogo toga već naučili, šta znači šubiznis i pozitivan i negativan marketing u ovom poslu, a najbitnije - šta znači biti borac. Sigurna sam da ćemo nastaviti kada je reč o njihovim karijerama, savetima, izboru pesama, ali mislim da bi bilo vrlo fer da neko iz mog tima pobedi zato što imam najbolji i najkvalitetniji tim - završila je Jelena iskreno i otkrila pred našom kamerom da li ćemo je gledati i u novoj sezoni Zvezda Granda.

Finale Zvezde Granda, Jelena Karleuša Jelena Karleuša/ Foto: Nikola Tomić

Razgovor sa Jelenom pogledajte na početku teksta.

(Dragana Janković, B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA