≫ 

Džejla posle ubedljive pobede u finalu: Milica je mogla da osvoji i 1. mesto (VIDEO)

- Čula sam ovde da govore "dupla kruna" i stvarno jeste - kaže Džejla

  • 17

Džejla Ramović (17) ubedljiva je pobednica 13. sezone "Zvezda Granda", a odmah nakon što je odnela statuu sa oduševljenjem je rekla da jedva čeka da je stavi pored prve statue koju ima.

- Čula sam ovde da govore "dupla kruna" i stvarno jeste. Ovo je ogromno zadovoljstvo i jedva čekam da ovo stavim pored one prve statue. Stvarno sam presrećna! Sada je možda bilo malo euforičnije, sve je ovo neki veći nivo, ali i sada je pre, predobro! - rekla nam je uzbuđena Džejla.

Džejla Ramović Džejla Ramović, Printskrin: Telegraf

Inače, Džejla je u finalu pevala u haljini kakvu je Jelena Karleuša nosila na finalu "Zvezda Granda" prošle godine.

- Ja sam to tek danas saznala (na dan finala, prim. aut). (smeh) Bila sam iznenađena jer sam stvarno zaboravila šta je Jelena nosila prošle godine, ali sam sama sebi rekla - onda mora da je dobro! - rekla je Džejla koja je iza sebe ubedljivo ostavila Milicu Čikarić.

- Ja na Milicu gledam kao na svoju drugaricu i nije bez razloga na 2. mestu. Mogla je biti i na prvom mestu! Tako da, ja sam presrećna i zbog nje - kazala je Džejla na pitanje o Milici Čikarić.

Džejla nam je otkrila i koji savet mentorke Marije Šerifović će uvek pamtiti.

- Ona je svima nama govorila da, kada pevamo, svaki nastup, svako pojavljivanje na ovoj sceni - kao da je zadnji put. Kao da se više nikad nećemo pojaviti na sceni, da to bude maestralno! Onako, baš u našem stilu - sa osmehom je rekla Ramovićeva.

Razgovor sa Džejlom pogledajte u našem videu na početku teksta.

(M.P. - I. C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    21. jun 2019 | 10:06

    Svaka cast,zasluzeno.

  • M.

    21. jun 2019 | 10:35

    👏👏👏 Prava mala dama,lepo vaspitana,odmerena,elegantna,sa fenomenalnim glasom...

  • Ceca

    21. jun 2019 | 11:05

    Divna,mlada dama ! Anđeoski glas,vaspitanje ,odmerenost,ma jednom rečju anđeo . Bravo princezo ! I ne razumem čemu ovakvi zlobni komentari ? Šta je ovo dete bilo kome uradilo da bi se ovako komentarisalo ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA