≫ 

Otac Nataše Bekvalac doživeo infarkt, ugrađena mu dva stenta

- Ne komentarišem stvari iz privatnog života članova moje porodice - rekla je Nataša na ovu temu

  • 4

Dragoljub Bekvalac (66), otac pevačice Nataše Bekvalac (38) doživeo je srčani udar, nakon čega je hitno hospitalizovan i operisan.

Bekvalac je primljen u KC Vojvodina, a na svu sreću srčani udar nije bio mnogo jak. Ipak, ugrađena su mu dva stenta, a nakon što je zdravstveno stanje Bekvalca poboljšano pušten je na kućno lečenje.

- Ne komentarišem stvari iz privatnog života članova moje porodice, niti iz svog privatnog života - rekla je Nataša na ovu temu.

Nataša Bekvalac Kristina Dragana Dragoljub otac majka porodica Foto: Instagram

Podsetimo, Nataši je otac bio velika podrška u svim životnim situacijama, a uz svoju ćerku javno je stao kada ju je bivši partner Luka Lazukić istukao u stanu na Dedinju.

Dragoljub je tada, gostujući na RTS, rekao kako se sve dogodilo.

Teško mi je palo kad sam video kako izgleda Nataša. Ona je u dogovoru sa svojim mužem izašla to veče sa saradnicima sa kojima se dugo nije videla. Oko 23 časa se vratila i javila putem SMS-a mužu, i rekla da će je dovesti njen menadžer. Došla je kod svoje bebe, legla sa bebom, da bi oko 3-4 sata videla da njega još nema, poslala mu poruku, čula da je u društvu sa nekim ženama...

- On je ležao u sobi mrtav pijan, nije uspela da ga probudi, videla je njegov telefon i crv sumnje se pojavio u njoj. Pogledala je telefon i videla dopisivanja sa tri različite ženske osobe u kojima se jasno vide ljubavne poruke, gde je ona posle toga još intenzivnije želela da ga probudi, da popričaju i rasprave. On je ustao, probudio se onako mamuran, ustao je, psovao da je ku*va, ko je to dovozi (iako je ona napisala da je dovozi njen menadžer), i doživela je ono što je doživela - jedno fizičko maltretiranje i šikaniranje. Prvo pesnicom u lice, čupanje, vučenje za kosu, rušenje (dva-tri puta je padala dole) i kad je uspela da se iščupa i ode u sobu kod bebe, on je nastavio da spava. Ujutro je u 9 sati sebi skuvao kafu - ispričao je Natašin otac Dragoljub.

Dragoljub i Mira Bekvalac Dragoljub Bekvalac, Foto: Marko Jovanović

Ovo pričam, jer su ovo Natašine reči. Ona je nesposobna da izlazi u medije, samo je u policiji ovo prijavila. On je popio kafu, došao u sobu kao da se ništa nije desilo, poljubio bebu, hteo i nju da poljubi, ona mu nije dozvolila. Krenuo je demonstrativno da napušta stan, ona ga nije zadržavala...to je već treći ili četvrti put da je on kretao da napusti porodicu. Kad je on zaspao, ona je zvala svoju sestru Kristinu i drugu sestru od tetke, nikoga nije dobila, jer je htela još tada da je odvezu u Urgentni centar. Posle toga se povukla, utučena, ne izlazi u javnost, to što mi sada preživljavamo ne bih poželeo nikome - drhtavim glasom je rekao Dragoljub.

Sreća što od Novog Sada do Beograda ima toliko kilometara, pa se nije završilo onako kako se dešava. Sećam se naslova "Za Natašu bih ubio", sad ću samo da dodam: "Za Natašu bih i poginuo" - rekao je Natašin otac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    24. jun 2019 | 14:46

    Brz oporavak i čuvajte zdravlje.

  • itd

    24. jun 2019 | 21:23

    treba decu uciti dok su mala sta i KO je bitan a ko ne u zivotu!!! Samo to da nauce djake u osnovnoj skoli bilo bi vrednije od svih znanja i testova koji nisu djaka vec organizatora radi.Osnovna skola treba da je učionica života.

  • Marija

    24. jun 2019 | 10:26

    I ????????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA