≫ 

LOVE&LIVE, Džejla Ramović: Zvezda Granda uživo peva dva hita - "Dođi" i "Zagrli me"! (VIDEO) (LIVE)

Samo dan nakon pobede u "Zvezdama Granda" Džejla je došla u LOVE&LIVE studio. Ušla je skromno, bez ikakve probe stala za mikrofon i u pratnji maestra Saše Nikolića bukvalno "razvalila" dve pesme Parnog valjka i Adila

  • 14

Džejla Ramović (17) ubedljiva je pobednica poslednje sezone šoua "Zvezde Granda", a samo dan nakon pobede, svoj prvi nastup ova supertalentovana devojka imala je u studiju Telegrafa. Ušla je skromno (zajedno sa svojom mentorkom Marijom Šerifović), bez ikakve probe stala za mikrofon i u pratnji maestra na klaviru Saše Nikolića bukvalno "razvalila" dve pesme.

Poslušajte kako hitovi "Zagrli me" (Adil) i "Dođi" (Parni valjak) zvuče u Džejlinom akustičnom "LOVE&LIVE" izvođenju.

Džejla Ramović - Zagrli me (Cover) (Adil) (Live) (Uživo) (Love&Live) (2019)

Džejla Ramović - Dođi (Cover) (Parni valjak) (Live) (Uživo) (Love&Live) (2019)

Internet portal Telegraf.rs pokrenuo je nedavno novi muzički projekat LOVE&LIVE MUSIC.

Najpoznatije pevače, bendove, muzičare i njihove, ali i vaše omiljene hitove moći da čujete u jednom potpuno novom aranžmanu... uživo izvedene u našem LOVE&LIVE studiju. Akustično, potpuno cool, za njihovu, našu i vašu dušu muzičke zvezde će sasvim drugačije izvesti pesme po sopstvenom izboru, svoje numere koje vole da zapevaju, ali i one tuđe pesme koje bi voleli da su baš njihove ili koje umeju da naruče u kafani, puste u kolima, zapevaju od srca... Zabavnjake, narodnjake, klasiku, sve što se peva i svira iz ljubavi. Jer muzika i jeste drugo ime za ljubav, a najveća je kada se izvodi uživo.

Pre Džejle Ramović u "LOVE&LIVE" studiju Telegrafa svirali su Đura i Mornari. Poslušajte kako "Balkanska", "Alegria", "Suza", "Beli hotel, beli tango" i "Anđeli i orkestri" postaju potpuno novi hitovi.

LOVE&LIVE MUSIC: 5 akustičnih pesama Đure i Mornara (VIDEO)

A već sutra (utorak, 25. 6.) od 18h, uživo iz našeg "LOVE&LIVE" studija imaćete prilike da premijerno vidite i čujete 3 nove pesme grupe Van Gog.

Telegraf.rs/Love&Live music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena🌸

    24. jun 2019 | 20:55

    Cemu to kako se zove i koje je nacionalnosti? DEVOJCICA odlicno peva i veoma je vaspitana tako da nije bitno ko je i sta je.

  • 🇷🇸

    24. jun 2019 | 20:18

    Sve najbolje, lep glas lepa dama

  • Bravo

    25. jun 2019 | 09:23

    Ovo je dar , nestvarno lep i mocan glas , sad samo pametno i kulturno da gradi karijeru , bez skandala , silikona , golotinje , moze biti popularna i na lep nacin pa tako dati primer devojcicama .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA