Cakana se posle 25 godina braka udaje i u crkvi, a posebna želja joj se ipak neće ispuniti

Cakana i Nebojša slave 25 godina braka

  • 17
Darko Lazic Cakana i Nebojša, Foto: ATA Images

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana (61) i njen suprug Nebojša Negić (61) odlučili su da se, na 25. godišnjicu braka, venčaju i u crkvi. 

Dragica i Nebojša su imali želju da za godišnjicu braka izgovore i sudbonosno "da" pred Bogom, i to u Moskvi gde živi njihova ćerka Marija, ali zbog komplikovane procedure odustali su od te ideje.

- Za crkveno venčanje u Ruskoj Federaciji strancima je neophodno pribavljanje posebnih dozvola. Kako je taj proces komplikovan i dugo traje, odustali smo od te ideje - rekla je pevačica za magazin "Gloria" i dodala:

Pink, rođendan, žurka, Klub Privrednika, Dragica Radosavljević Cakana Cakana i Nebojša, Foto: Telegraf

- Čin sjedinjenja pred Bogom deluje mi svečanije i važnije od sklapanja građanskog braka. Kad nekog iskreno volite, privrženost mu pokažete i na taj način. Iako sam javna ličnost, nemam nameru da od venčanja u hramu pravoslavne crkve pravim javnu manifestaciju. Neću biti u venčanici, nego u posebnoj haljini, a Nebojša će nositi odelo - rekla je Cakana.

VIDEO: Degenek pevao na svadbi i do zore lumpovao sa Bobanom Rajovićem

(Telegraf,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba

    24. jun 2019 | 16:21

    Cuj, necu biti u vencanici!!! Jok, obuci belo....hahahahaa...

  • coco

    24. jun 2019 | 18:10

    baba kojoj klepecu kosti dok hoda se vjencava ??? a drugo , po cemu je ona cakana "ljeba vam??? trece, nek neko ovoj 'poboznoj' objasni da se krst, simbol hriscanstva i Hristovog raspece ne nosi na razdrljenim balonima. A na kraju, nek ova radi sta hoce samo nek ne otvara usta da 'pjeva' jer vise lici na meketanje nego na pjevanje i to posebno nek ne kasapi kosovski repertoar, ali hajd mora se ona za vekovnu tvorevinu okaciti jer gde i koji je to njen hit??? Odmah da kazem, Bozuri itd nisu njene pjesme.

  • Ledu

    24. jun 2019 | 15:56

    Dajte bre neku mačketinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA