≫ 

Novo zanimanje DJ Žeksa: Željko kao klavijaturista i basista na koncertu poznatog rok benda (VIDEO)

- Malo sam gostovao sinoć na koncertu "Nevernih Beba" i nije bilo loše! - napisao je Željko uz video

  • 6

Da je Željko Mitrović pasionirani ljubitelj i poznavalac muzike, znaju već skoro svi, s obzirom na to da je tokom osamdesetih bio basista grupe "Oktobar 1864", da je osnovao sastav "Berklee Groove" i da čak i danas koristi svaki slobodan trenutak između sastanaka da zasvira gitaru ili klavijature.

Veoma često na svom Instagram profilu objavljuje snimke na kojima svira, a imali smo priliku da upoznamo i njegov alter ego, di-džej Žeksa , kada je odabranu muziku puštao sa terase TV Pink.

Osim toga što je di-džej Žeks oduševio korisnike društvenih mreža, ovog puta se pohvalio novim snimkom na Instagramu.

Naime, Željko je bio na koncertu rok grupe "Neverne bebe", a nije odoleo, a da ne zasvira na klavijaturama i upotpuni ceo doživljaj.

- Malo sam gostovao sinoć na koncertu "Nevernih Beba" i nije bilo loše! - napisao je Željko uz video.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 
 
 
View this post on Instagram
Malo sam gostovao sinoć na koncertu "Nevernih Beba" i nije bilo loše!A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on

Njegovi pratioci bili su oduševljeni - "Svestran čovek, svaka čast", "Rođen za sve", "Bravo" - samo su neki od komentara na Instagramu.

Željkove bravure na klavijaturama pozdravio je i Milan Đurđević, osnivač "Nevernih beba", koji je sve vreme igrao pored njega.

A onda je Mitrović u ruke uzeo i bas gitaru, instrument za koji kažu da je verovatno najveći majstor na ovim prostorima:

Posle ovog snimka, ostaje nam da vidimo na čijem će se sledećem koncertu Željko kao gost pojaviti kao gost, a ko zna, možda uskoro bude napravio i samostalni koncert za sve one koji vole da ga slušaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA