Poslušajte novu pesmu "Upaljač“ pobednika X Factora Amela Ćurića (VIDEO)

- Srećan sam da je ovo već druga pesma koju ove godine dajem publici - rekao je Amel

  • 0

Amel Ćurić, koji je tačno na današnji dan pre četiri godine pobedio na regionalnom takmičenju X Factor Adria, objavio je spot za novu pesmu "Upaljač". Autor pesme je poznati hitmejker Saša Lazić, a videospot potpisuje Dario Radusin.

- Srećan sam da je ovo već druga pesma koju ove godine dajem publici. Pesma me očarala na prvo slušanje i mislim da će se dopasti i publici kojoj se uvek trudim ponuditi nešto drugačije. Sa Sašom Lazićem sarađujem prvi put i on zaista ima sjajne rezultate iza sebe i svoj prepoznatljiv stil koji se odlično uklopio u muziku koju ja pevam. Mislim da smo napravili kvalitetnu, nešto drugačiju pesmu i da je ovo početak uspešne saradnje - rekao je Amel.

Ćurić je mesecima predano radio na novoj pesmi, koju je snimio u Beogradu, a spot za "Upaljač" sniman je u Zagrebu. "Upaljač" stiže nakon Amelove prethodne pesme "Niko", s kojom je privukao veliku pažnju javnosti, naročito u okviru zanimljive kampanje koju su podržale brojne poznate ličnosti.

Pogledajte spot za pesmu "Upaljač":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA