Seka otkrila kako je Jakov reagovao kad je saznao da je trudna, a ubeđen je da je beba ovog pola!

Pevačica je ovom prilikom otkrila i do kada planira da nastupa

  • 0
Seka Aleksić Foto: ATA Images

Seka Aleksić i Veljko Piljikić očekuju drugo dete, a pevačica je sada progovorila o detaljima trudnoće i otkrila kako je njen suprug reagovao na radosnu vest.

- Malo je reći da smo bili oduševljeni, to je radost koja se ne meri samo se oseti! Jakovu smo odmah rekli da je mama u blagoslovenom stanju i da će dobiti batu ili seku - rekla je Seka, koja je na početku trudnoće i pol bebe još uvek ne zna, njen sin priželjkuje muško društvo.

Seka Aleksic Seka i Veljko, Foto: ATA Images

- Od kada smo mu saopštili lepu vest on svaki dan govori da mama ima bebu u stomaku i kaže da je to bata - kroz osmeh kaže pevačica, a na pitanje da li će njen mezimac biti ljubomoran na bebu iskreno odgovara:

- Mislim da će biti ljubomoran, ali mi kao roditelji ćemo to iznivelisati na pravi način.

Pevačica se prvi put pre dve godine porodila u Srbiji i na svet donela sina, a ona i njen suprug su već uveliko znali koje ime će dati dečaku, te su ga nazvali Jakov Serafim.

Seka Aleksić, Veljko Piljikić Seka i Veljko, Foto: Nikola Tomić

Međutim, iako još uvek ne znaju pol bebe, imena su spremna bez obzira na to da li će dobiti dečaka ili devojčicu.

- Nama kao roditeljima je svejedno. Šta Bog da, najbitnije je zdravlje deteta. Imena imamo odavno i to nekoliko na spisku - istakla je pevačica koja planira da bude aktivna trudnica.

- Nastupaću sve dok se budem osećala dobro, trudnoća je fenomenalna stvar i treba funkcionisati potpuno normalno - izjavila je Seka.

VIDEO: Seka Aleksić blista u drugoj trudnoći

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA