Lepa Brena, Marija Šerifović, Dejan Petrović & Big bend i mnogi drugi na Vrnjačkom karnevalu

Od 07. do 14. jula u Vrnjačkoj Banji održaće se 15. Međunarodni Vrnjački karnevali očekuje se oko 350.000 domaćih i stranih posetilaca koji će 8 dana uživati u bogatom zabavnom programu

  • 2

Vrnjački karneval zauzima značajno mesto u kalendaru svetskih karnevalskih dešavanja i uz Guču i Egzit, najveća je turistička manifestacija u Srbiji.

Vrnjačka banja, Vrnjački karneval Foto: Milan Mitrović

Na karnevalu će biti više od 70 različitih dešavanja, a predviđeni su koncerti Lepe Brene, Marije Šerifović, Dejana Petrovića & Big benda, Ivane Selakov, grupe Valentino, Ljube Stankovića, i mnogih drugih. Očekuje se i dolazak vatrenih Brazilki iz Rio de Žaneira koje svake godine svojim nastupom naprave pravu karnevalsku atmosferu.

Vrnjačka banja, Vrnjački karneval Foto: Milan Mitrović

Dečija povorka je na programu 10. jula, dok će Velika međunarodna povorka biti u subotu, 13. jula. Ove godine očekuje se preko 2000 učesnika povorke koji dolaze sa Kube, iz Malezije, sa Arube, iz Italije, Slovenije, Makedonije, Rumunije, Bugarske...

Vrnjačka banja, Vrnjački karneval Foto: Milan Mitrović

Kompletan program karnevla je objavljen i možete ga naći na OVOM linku.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Huber Sasa

    26. jun 2019 | 22:41

    Ko se jednom zadesi da nazovemo odmoru u Vrnjackoj Banji za vreme desavanja ove i ostalih manifestacija koje stvaraju nesnosljivu buku,verujte vise mu nepada napamet da vise dodje.Ipak Vrnjacka Banja je mesto za odmor kao i ostale Banje,a takve manifestacije mogu se odrzavati u gradovima ili okolini Banje.Zalosno je to sto se sve svelo na profit,pa se samim time necene prave vrednosti jedne Banje.

  • C Mama

    25. jun 2019 | 16:07

    Divna manifestacija pravo uzivanje svake godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA