≫ 

Saša Popović kupio jahtu od nekoliko stotina hiljada evra, a evo šta sve poseduje luksuzno plovilo

- Jahtu znam i da vozim, tako da je to bio i dodatni razlog zbog kojeg sam je pazario - rekao je direktor "Granda"

  • 27
Saša Popović Foto: Nikola Tomić

Direktor "Grand produkcije", Saša Popović voli skupocene automobili, a nedavno je rešio da počasti sebe i luksuznom jahtom.

Naime, on je potvrdio navode medija da je pazario jahtu, koja vredi nekoliko stotina hiljada evra.

- Da, tačno je. Kupio sam jahtu od nekoliko stotina hiljada evra i uopšte ne žalim novac na takve stvari. Volim da imam dobre i skupe automobile i jako se lepo osećam kad ih kupim. Jahtu znam i da vozim, tako da je to bio i dodatni razlog zbog kojeg sam je pazario. Ove godinu ću lepo da uživam na primorju - bio je direktan Popović.

Finale Zvezde Granda, Saša Popović Saša Popović, Foto: Nikola Tomić

Jahta direktora "Granda" dugačka je oko 18 metara, stara oko tri godine, ima svu potrebnu opremu, vrlo je luksuzna i zato nije ni čudno što je koštala toliko.

- Saša nije pitao za cenu, pozvao je i rekao da želi baš tu jahtu, a kada su mu rekli koliko košta, rekao je samo: "Kupujem" - navodi izvor blizak Popoviću.

Plovilo će biti usidreno u Opatiji, gde Saša ima stan i gde provodi skoro ceo godišnji odmor.

- Nameštaj je rađen po meri, neki zidovi su rađeni od najfinijeg drveta, ima nekoliko odvojenih kabina, trpezarijski prostor, kuhinju, mini-teretanu, kao i ložu. Takođe, poseduje i nekoliko kupatila i veliki prostor za sunčanje. Ukupna kvadratura unutrašnjosti plovila je oko 30 metara kvadratnih, a maksimalni kapacitet je do 20 osoba. Pogodna je za višednevna krstarenja upravo zbog kapaciteta i veličine. Saša će dodatno morati da izdvoji za skipera koji će upravljati njegovom jahtom oko 4.000 evra mesečno. Takođe, moraće da izdvoji novac i za dodatno održavanje broda, oko 2.000 evra mesečno, a na sve to ima obavezu da plaća mesto u opatijskoj uvali, gde će jahta biti usidrena - priča izvor.

Saša Popović, Grand Specijal Saša popović, Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Pejović žestoko isprozivao Popovića zbog milionske jahte: Otvori se malo

(Telegraf.rs/Republika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    25. jun 2019 | 15:34

    Kako da ne kupi kada glupavi narod koji nema para leba da jede glasa za njegove Zvezde Granda .

  • Srbin

    25. jun 2019 | 14:50

    Covek nikog nije ojadio. Najveci prihod mu dolazi od nastupa pevaca koji su pod njegovim ugovorima a naravno 90% nastupa pevaca im sredjuje u inostranstvu tako da porez na vecinu zarade nije duzan da placa. Na kraju krajeva posteno se obogatio, to sto se nekom ne svidja pa sto ce da trazi razloge da ga pljuje to je njihov problem.

  • Necu

    25. jun 2019 | 16:21

    "ima nekoliko odvojenih kabina, trpezarijski prostor, kuhinju, mini-teretanu, kao i ložu." I sve to stalo u 30 kvadrata? 😶

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA