Kija Kockar otkrila šta muškarac treba da uradi da bi je zaveo (VIDEO)

Kija je u razgovoru za emisiju "Premijera" ispričala da je jedna stvar dobro ide

Zurka emisije Premijera  Kija Kockar Foto: A. Nalbantjan

Kristina Kija Kockar je u intervjuu za emisiju "Premijera" otkrila da je dobra u jednoj stvari. U pitanje je kulinarstvo. Pobednica "Zadruge 1" navela je da se dobro snalazi u kuhinji, ali da ne kuva puno, jer nema vremena.

- Ja sam dobra kuvarica. Ne kuvam puno i nikad nisam kuvala i nisam nešto imala vremena, ali i radila sam, upravo da ne bi morala da kuvam. Ali da mi daš bilo šta da napravim, znala bih - rekla je Kija.

Kockareva je navela da svoje kulinarske sposobnosti ne koristi prilikom zavođenja, pri čemu je otkrila šta muškarac treba da uradi da bi je zaveo.

- Volim da i mene zavode time što će me pozvati na večeru, ne volim da me pozovu na piće, jer bolje razmišljam punog stomaka. Jer i muškarci i žene volimo da smo siti i verujem da to ide dvosmerno - rekla je Kija.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Nervozna Kija Kockar samouverena: Ne vidim ko bi mogao da nadmaši mene iz Zadruge:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirna glava

    25. jun 2019 | 22:58

    Slobo, bolje pogačice i jogurt nego suši sa ovom umisljenom!

  • Sulejman

    25. jun 2019 | 22:38

    Evo našeg muntitalenta. Sad je i vrsna kuvarica naprečac postala. U zadruzi je pričala Miljanu da ne zna ni kafu da skuva i da je Slobodan molio da bar nešto nauči da skuva, a da ona nije htela i da su uvek naručivali hranu. Ona je Miksi broj dva. Ceo život juri i spopada muškarce, a svaki pobegne glavom bez obzira. U zadruzi je bar bila lepuškasta ,a sad se sva izvitoperila od zavisti na Slobin uspeh i jeda. Ne znam da li bi se Zmaj od Šipova ženio. Neka se raspita.

  • Denis

    25. jun 2019 | 21:45

    Hahaha koliko Razija ima ovdje još im samo fali slogan ,,Svi smo mi Razija"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA