≫ 

Otpevao je hit "Malena", zvali su ga otrovom za misice, a ovako Sandi Cenov danas izgleda (FOTO)

Pevač je u braku sa Ilinom sa kojom ima dvoje dece, a iz javnosti se prilično povukao

  • 1

Kada je 1998. godine momak iz Rijeke Sandi Cenov (51) snimio pesmu "Malena" - žene su potpuno poludele za njim, a u narednim godinama važio je za jednog od poželjnijih muškaraca na javnoj sceni.

Sandija, čije je pravo ime Aleksandar, godinama su zvali "otrov za manekenke", pošto ih je imao toliko da se, možda, ni sam više ne može setiti.

No, njegovo srce ukrala je Ilina sa kojom ima dvoje dece, a jedna njena izjava 2014. je privukla veliku pažnju - "Kad se zver otme kontroli, onda nastane dvoje dece" - rekla je u emisiji Narodni radio.

Sandi i dalje izdaje pesme, a posle dužeg vremena nedavno se pojavio u Beogradu, na snimanju emisije na Grandu.

Sandi Cenov, Grand Specijal Sandi Cenov, Foto: Nikola Tomić

Tom prilikom, Sandija smo pitali i kako je nastala i kome je posvećena pesma "Malena".

- Pesmu sam napisao jednoj mojoj srednjoškolskoj ljubavi koja je sada udata žena, sa decom, naravno. Ona zna da je to pesma za nju - rekao nam je Sandi prilikom nedavnog pojavljivanja u Srbiji.

Sandi Cenov Sandi Cenov, Foto: Marko Jovanović

- Napisao sam ja još dosta pesama. Moju bivšu ženu sam zaprosio uz pesmu "Žena budi mi ti"... (smeh) Bilo je tih pesama, koje su namenski napisane, za nekoga. Moja lična karta ovde je "Malena" i takve pesme i najviše volim da sviram - objasnio je Cenov za Telegraf.rs.

Sandi Cenov Sandi Cenov, Foto: Marko Jovanović

Inače, Sandi se sa Ilinom venčao na Baliju, nakon tri meseca poznanstva.

- Svako od nas je u svojoj prošlosti imao neku ljubav za koju se zeznuo što ju je ispustio iz ruku. Mada ja imam sad dobru stranu svog života kraj sebe, ali sam znao imati takvih trenutaka gde sam bio solo i gde bi me ta pesma verovatno dotukla skroz - rekao je nedavno Sandi.

Evo i kako izgleda Sandijeva supruga:

Sandi Cenov Ilina žena Sandi i Ilina, Foto: Instagram/ilinacenov

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    26. jun 2019 | 12:02

    Malena...prvi cetvrtak bez tebe... Malena... Prelepa pesma koja traje decenijama i trajace... Neko vreme, nikad se vratiti nece, ali uvek ce trajati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA