≫ 

Grandovka iz Hrvatske slagala da joj niko nije pomogao posle udesa na Slaviji, evo i dokaza! (VIDEO)

Naša ekipa nekoliko minuta nakon udesa prolazila je Slavijom tog dana i usnimila devojku koja, na prvi pogled, nije izgledala ni malo potreseno (što se da zaključiti i na snimku)

  • 21

Hana Mašić u četvrtak, 20. juna, oko 17 časova, na Slaviji je doživela udes, a nekoliko dana Hrvatima se požalila kako joj niko od prolaznika nije ponudio pomoć.

- Išla sam na jednu radio stanicu. Ispred mene se našao auto koji je stajao sa upaljenim žmigavcima i ja sam želela da ga zaobiđem. Procena je bila da to mogu napraviti bez problema. Međutim, kada je vozač autobusa primetio da želim u levu traku ispred njega, dao je gas i udario moju levu stranu. Odvalio mi je celi prednji kraj - rekla je Hana za Index.hr.

Kako je objasnila, u kolima je bila sa jednoim prijateljem.

On mi je pomogao i sreća da je bio sa mnom u autu jer niko od prolaznika nije ni pitao treba li pomoći! - rekla je zagrebačka pevačica koja svoju karijeru gradi preko Grand produkcije, gde se i takmičila u "Zvezdama Granda".

Hana Masic Hana Mašić slikala se sa oštećenim automobilom posle udesa, Foto: Privatna arhiva

Međutim, iako se Hana svesno požalila na prolaznike na Slaviji, istina je da- nije istina da joj niko nije pomogao.

Naime, naša ekipa nekoliko minuta nakon udesa prolazila je Slavijom tog dana i usnimila devojku koja, na prvi pogled, nije izgledala ni malo potreseno (što se da zaključiti i na snimku).

Devojka (kasnije će se ispostaviti Hana) je stajala sa tri muškarca i smeškala se, dok je pored njih bio parkiran njen oštećeni automobil, kao i policijska kola koja su stigla odmah nakon udesa.

Nakon toga na našu redakciju stigle su fotografije Hane Mašić koja pozira pored oštećenog automobila, i tada smo saznali da je reč o pevačici i javnoj ličnosti.

Hana Masic Hana Mašić slikala se sa oštećenim automobilom posle udesa, Foto: Privatna arhiva

U vezi sa svim navedenim, te snimcima i slikama kao dokazima, nije najjasnije na šta se Hana žalila i zbog čega je imala potrebu da naglasi kako je  "niko od prolaznika nije ni pitao treba li pomoći".

Podsetimo, Hana je hrvatska pop-folk pevačica koja je popularnost stekla 2018. godine učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Rođena je 17. novembra 1992. godine u Zagrebu, a većinu vremena sada provodi u Beogradu.

U finalu 12. sezone Zvezda Granda zauzela je 9. mesto.

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lado

    26. jun 2019 | 15:16

    Ma dovedite ih iz Hrvatske ovde, neka ovde zaradjuju i pljuju nas gde stignu. Ma, mi smo govna nevidjena.

  • Branko

    26. jun 2019 | 15:02

    Samo vi gurajte Hrvate i Muslimane u Grandu a oni ce znati da se oduze pljuvanjem po svemu nasem.Fuj.

  • Milan

    26. jun 2019 | 15:10

    Šta očekivati od hrvata. Nemaju obraza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA