≫ 

"Gledala sam komšije kako jedu paradajz, a meni je bio luksuz": Potresna ispovest Emine Jahović

Pevačica je ovom prilikom otkrila i da uskoro planira da prestane da se bavi pevanjem

  • 23

Pevačica Emina Jahović (37) brakom sa Mustafom Sandalom, a posle i razvodom, postala je milionerka, ali nije uvek živela na visokoj nozi.

Kako kaže, u detinjstvu je oskudevala i u osnovnim stvarima, jer njeni rotitelji, iako su bili lekari, nisu stvrstavani u bogate.

- Moj otac i majka nisu imali neko nasledstvo iza sebe, a kao lekari nisu svrstavani u bogate i imućne. Sećam se, kada su manje-više svi ljudi u Srbiji živeli teško, da nam je, recimo, i paradajz bio luksuz. Gledala bih tako, kao dete, u nekim situacijama komšije kako ga jedu - počela je Emina.

Laza masterklas (kurs šminkanja) Emina Jahović, Foto: Nikola Tomić

- Kinder-jaje, gumene bombone i čokolade koje pucketaju u ustima… Sve to mi je bilo nedostižno u detinjstvu. U vremenima previranja i ratova, moja mama je stavljala u zamrzivač mleko i jogurt, koje nismo smeli da diramo, već smo čuvali za crna vremena. A bila sam prava devojčica, obožavala sam sjajne haljinice, koje sam nasleđivala od svoje starije sestre… Zato sada, kada imam, nikada se ne rasipam. Volim da kupim, ali samo ono što ću da nosim, nemam hirove - naglasila je Emina.

Pevačica je ovom prilikom otkrila i da će se uskoro možda povući sa scene i prestati da peva, ali će se zato baviti poslom koji takođe ima veze sa muzikom.

- Moja ljubav je pisanje pesama i pravljenje kompozicija. Ne planiram inače da sa četrdeset godina budem i dalje na sceni. Radiću produkciju i muziku - rekla je ona.

VIDEO: Emina Jahović pokazala novi dom

(Telegraf.rs/Ekspres)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sudija

    27. jun 2019 | 12:15

    Malo ga pretjera Emina.

  • Coyot

    27. jun 2019 | 11:03

    Roditelji lekari i paradajz im luksuz?! Baš bih joj imao šta reći po tom pitanju ali sam kulturan pa ću prećutati.

  • Др

    27. jun 2019 | 10:07

    Како је ово тужна прича! Ево, потресао сам се сав , а почиње и неко трњење!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA