≫ 

Kija prodaje svu imovinu u Zrenjaninu koju je nasledila od pokojnog oca!

Kockareva je sve iznenadila svojim postupkom, te su se mnogi pitali da li joj je ponestalo novca ili imovinu prodaje iz drugog razloga

Kristina Kija Kockar odlučila je da proda svu imovinu u Zrenjaninu, koju je nasledila od pokojnog oca Miloša Kockara, koji je preminuo 28. aprila 2018. godine, posle teške bolesti.

Kija je na društvenim mrežama oglasila prodaju stambeno-poslovnog prostora, odnosno restoran koji nosi očevo preezime, parking, garsonjeru od 25 kvadrata, garažu u kojoj je nekada bila perionica za automobile.

Osim toga, na prodaju je i plac na kom se nalazi ovaj stambeno-poslovni prostor.

Ovaj Kijin potez začudio je mnoge, te su se pitali da li Kockareva novac od prodate imovine u Zrenjaninu planira da uloži u nastavak pevačke karijere ili ipak želi da otvori restoran u prestonici, što joj je bio san kada je napuštala rijaliti Zadruga.

Kija Kockar i otac Milos Kockar Kija Kockar i otac Milos Kockar, Foto: Telegraf

Podsetimo, Kristina se pre mesec dana našla sa Katom, udovicom njenog pokojnog oca, koja živi u Nemačkoj. Kata nije želela ništa od Milooševog nasledstva, već je sve dala Kiji.

Sada, Kija je sve odlučila da proda, po ceni od 59.000 evra.

VIDEO: Nervozna Kija Kockar samouverena: Ne vidim ko bi mogao da nadmaši mene iz Zadruge!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    27. jun 2019 | 18:30

    Kija i dalje rastura sa pregledima i komentarima na ovom portalu, voleli je ili ne...

  • Jedna bajka procitana dosta davno

    27. jun 2019 | 17:14

    Bila jednom jedna zenica koja je imala muza, decka i tri svalera, pametovala je o svemu, sve je najbolje znala, ali kad je moralisanje u pitanju tu je bila nepremostiva.

  • Gilgameš

    27. jun 2019 | 18:32

    Bio sam sa Kijinim fanovima danju su fini, a uveče rade sektaške rituale. Potpuno sam bio zgranut kada sam to video. Hteli su i mene da uvuku u to, ali sam pobegao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA