Ovako su superfinalisti "Pinkovih zvezdica" izgledali kada su prvi put stali na scenu (FOTO)

Veliko superfinale jubilarne pete sezone "Pinkovih zvezdica - All Stars" na programu TV Pink je sutra od 22 časa, kada ćemo posle osam meseci takmičenja dobiti pobednika!

  • 3

Za titulu najboljeg među najboljima sutra će se boriti Teodora-Tara Stojanović, Nika Purić, David Radosavljević, Irina Arsenijević, Isidora Mitić, Mateja Vukašinović, Žarko Pribaković, Darija Vračević, David Marković, Bojana Radovanović, Sergej Pajić i Antonia Gigovska, 12 veličanstvenih superfinalista koji su tokom ove sezone oduševili žiri ali i publiku.

U susret velikom superfinalu, mi smo odlučili da vas podsetimo na to kako su naše zvezdice izgledale kada su se prvi put pojavile na sceni "Pinkovih zvezdica".

Superfinalisti Nika Purić, Foto: Pink

Nika Purić je sa samo sedam godina bila učesnica druge sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja. Tada je otpevala pesmu "Bikini sa žutim tačkicama" i očarala žiri, te stigla do superfinala. Tri godine kasnije, sa deset godina, Nika je u "All Stars" sezoni pokazala veliki napredak u pevanju, te je zasluženo u samoj završnici i ove godine.

Superfinalisti Žarko Pribaković, Foto: Pink

Pravo iznenađenje druge sezone bio je Žarko Pribaković - na sceni je sa samo 13 godina otpevao pesmu Ete Džejms "Swing Low, Sweet Chariot" i doneo kantri zvuk u ovo takmičenja. To je oduševilo žiri, a tri godine kasnije, vratio se na veliku scenu da pokaže ono najbolje. Sa 17 godina, osim što odlično peva, Žarko je i miljenik devojčica, pa ne čudi što je stigao do superfinala.

Superfinalisti Sergej Pajić, Foto: Pink

Takmičar koji se posebno izdvojio tokom treće sezone bio je Sergej Pajić. Kada je sa 13 godina izašao na scenu i otpevao "Sve još miriše na nju", devojčice su već tada poludele za njim, i od tada nazivaju sebe "Pajićkama". U "All Stars" sezoni, Sergej je na scenu doneo zvuke moderne muzike i pokazao da već ima izgrađen muzički pravac, a žiri je tokom ovih osam meseci hvalio njegov pevački napredak.

Superfinalisti Teodora Tara Stojanović, Foto: Pink

Teodora Tara Stojanović prvi put je na veliku scenu "Pinkovih zvezdica" stala sa 13 godina, u drugoj sezoni, kada je otpevala pesmu "When I Was Your Man". Već tada je njen talenat bio neosporan, a kada se pojavila u četvrtoj sezoni, žiri je bio impresioniran njenim ponašanjem na sceni. Sa 17 godina, u jubilarnoj petoj sezoni, Teodora Tara je pokazala da ima sve što je potrebno jednoj zvezdi, postala je miljenica Milana Stankovića, a zahvaljujući vašim glasovima, stigla je do superfinala.

Superfinalisti David Marković, Foto: Pink

Svojim glasom i emotivnim pevanjem, David Marković osvojio je publiku još u trećoj sezoni, otpevavši pesmu "Čija si". Sa samo 11 godina, David je pokazao ozbiljno pevačko umeće, a za to je dokaz i njegovo pojavljivanje u "All Stars" sezoni. Dve godine kasnije, David je promenio frizuru, ali je i dalje ostao omiljen među devojčicama. Tokom poslednje sezone briljirao je i uglavnom je od žirija dobijao samo pohvale, te je zasluženo u superfinalu.

Superfinalisti Bojana Radovanović, Foto: Pink

I Bojana Radovanović je sa 11 godina svoje prvo pojavljivanje imala u trećoj sezoni, kada je iznenadila sve pevajući pesmu "Luče" i u isto vreme vozeći hoverbord. Tokom "All Stars" sezone Bojana je dobijala pohvale kako na račun pevanja, tako i na račun scenskog nastupa, a poseban utisak ostavilo je njeno izvođenje numere "Njujork, Njujork".

David Radosavljević David Radosavljević, Foto: RTV Pink

Dečak koji je u prvoj sezoni sa samo deset godina osvojio srca publike i žirija svojim emotivnim pevanjem, sasvim sigurno je David Radosavljević. On je u svom prvom nastupu otpevao pesmu "Nikome ni reč", a žiri je odmah prepoznao njegov talenat. Nakon prve sezone, David je čak bio gost na koncertu Dina Merlina, a u "All Stars" sezoni dokazao je zbog čega je jedna od omiljenih zvezdica, posebno među devojčicama.

Superfinalisti Isidora Mitić, Foto: Pink

U prvoj sezoni debitovala je i trinaestogodišnja Isidora Mitić iz Leskovca sa pesmom "Srešćemo se opet", koja je i tada, tokom takmičenja, pokazala značajan napredak. Danas, sa 17 godina, Isidora je svojim moćnim glasom pokazala da je dostojna svetske scene, zbog čega je i u samoj završnici "All Stars" sezone.

Superfinalisti Irina Arsenijević, Foto: Pink

Fantastičnu Irinu Arsenijević gledali smo takođe u prvoj sezoni, kada je sa samo 10 godina otpevala veoma zahtevnu pesmu "Rijeka bez imena", i uspela da oduševi petočlani žiri. Posle pet godina rada na pevanju i usavršavanja, Irina je gotovo uvek u "All Stars" sezoni dobijala pohvale od članova žirija, koji su često ostajali nemi pred njenim glasom.

Superfinalisti Antonija Gigovska, Foto: Pink

Već u drugoj sezoni četrnaestogodišnja Antonia Gigovska je izvođenjem pesme "More pelina" pokazala je da će izrasti u jednog ozbiljnog izvođača. To je tri godine kasnije dokazala u jubilarnoj petoj sezoni - kako je sam žiri rekao, Antonia nije imala nijedan kiks, a njeni nastupi uvek su budili najdublje emocije.

Superfinalisti Mateja Vukašinović, Foto: Pink

Još jedna zvezdica iz peve sezone je Mateja Vukašinović - otkako je sa 13 godina na sceni otpevao "Blago onom ko te ima", mnogi su mu predviđali da će postati tinejdž-zvezda. To se i ostvarilo, Mateja već ima i svoje pesme, a žiri je u "All Stars" sezoni često komentarisao kako se kod njega vidi napredak u svakom smislu, te ne čudi što ćemo ga gledati u superfinalu.

Superfinalisti Darija Vračević, Foto: Pink

Jedna od sigurno najprepoznatljivijih zvezdica je sasvim sigurno Darija Vračević. Kada se sa sedam godina u drugoj sezoni pojavila na sceni "Pinkovih zvezdica" otpevala "Zlatni dan" osvojila je simpatije publike. Pojavljivanjem u "All Stars" sezoni, Darija je pokazala da je u protekle tri godine vredno radila na svom talentu. Osim što je pokazala neosporne pevačke sposobnosti, Darija je pokazala i da je odlična glumica, da joj čak i ples ide od ruke, a njeni spektakularni nastupi se i dalje prepričavaju.

Njih 12 gledaćemo sutra od 22 časa na TV Pink u velikom superfinalu "Pinkovih zvezdica - All Stars".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA