Goga Sekulić otkrila kako je njen muž reagovao kada je prestala da ga prati na Instagramu

Nedeljama unazad spekuliše se o razvodu Goge Sekulić i Uroša Domanovića

  • 8

Pevačica Goga Sekulić progovorila je o onome što je nedavno uzburkalo javnost i o čemu se nedeljama unazad spekulisalo, a to je da se razvodi od supruga Uroša Domanovića, sa kojim je u decembru 2018. godine dobila sina Vasilija Andreja.

Goga je pretrpana obavezama kojima se nedavno vratila posle porođaja, bila je na relaciji Cirih - Beograd, a uskoro će ponovo pakovati kofere kako bi sa sinom otišla na zasluženi odmor.

- Putujem sa bebom. Uroš će nam se pridružiti kada bude imao vremena, a ja i bebica idemo da uživamo - istakla je Goga u emisiji "Premijera".

Goga Sekulić Goga Sekulić/ Foto: ATA Images

Naravno, prokomentarisala je i to što je nedavno priznala da je Uroša prestala da prati na Instagramu, a njemu se to, kako sada kaže Goga, nije dopalo.

- On je pročitao na portalu da sam ga otpratila sa Instagrama i malo se naljutio, ali dobro. Ispada da smo mi prvi slučaj da su roditelji razdvojeni trenutno zbog posla i karijere. Ne. Kada smo ja i sestra bile male, tata je radio po Evropi i po svetu i dolazio je kada je imao odmor, ili bismo mi sa mamom odlazile kod njega u Berlin, Češku, Švajcarsku. I to je sasvim normalno kada je to u granicama normale - rekla je Goga i stavila do znanja da je sa njenim brakom sve u redu.

Goga Sekulić, Proslava Krštenja Goga Sekulić i Uroš Domanović na slavlju povodom krštenja sina/ Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, priče su krenule kada je Uroš na dan proslave krštenja njihovog sina u jednom beogradskom restoranu otputovao za Cirih, nakon čega je Goga odmah prestala da ga prati na Instagramu, a on joj uzvratio istom merom.

VIDEO: Ovako su Goga i Uroš slavili krštenje sina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA