≫ 

Gastoz prvi put progovorio o stanu od 100.000 evra koji je dobio: Evo zašto je to krio (VIDEO)

Nije mi ga niko poklonio, nego sam zaradio. Nisam hteo mnogo da pričam o tome - objašnjava Gastoz za Telegraf

  • 14

Nenad Marinković Gastoz nedavno je, kao što smo prvi objavili, od televizije Hepi dobio stan od 100.000 evra, što je slučajno otkrio na jednom događaju na kojem se našla i naša ekipa. Na tu temu porazgovarali smo sa dvostrukim pobednikom "Parova", ali smo ga pre toga pitali za njegovu bivšu drugaricu Lunu Đogani.

Budući da Luna planira da gradi pevačku karijeru nakon izlaska iz Zadruge 2, Nenad kaže da će uvek biti tu za nju da joj da neki savet ukoliko, i kad god joj to bude trebalo. Takođe, smatra da njen dečko Marko Miljković treba da prihvati činjenicu da su njih dvoje (bivši) prijatelji.

- Ukoliko pobedi u Zadruzi, a ja se nadam da hoće, čestitaću joj i to će biti moja prva poruka - rekao nam je Gastoz za Lunu.

Nenad Marinković Gastoz Nenad Marinković Gastoz/ Foto: ATA Images

Dvostruki pobednik Parova (u trećoj i šestoj sezoni) priznao nam je da sve više želi da se ostavri kao porodičan čovek i da mu treba neka mirna luka, ali da se to desi kada najmanje očekuješ.

- Ako me neko upozna na način na koji želi da me upozna, videće moje kvalitete. A ja se ne namećem puno. Volim da flertujem, to me hrani. Kao i moja publika. Možda čak i kad budem u braku, možda ću flertovati. Treba neka ženska ruka da lupi o sto i da me smiri. Volim autoritet, nedavno mi se to i desilo, i prošlo - kaže Gastoz.

Nenad Marinković Gastoz Gastoz je informaciju da je dobio stan otkrio Gogi Sekulić i Radi Kikić/ Foto: Telegraf

Pre dva dana objavili smo kako je Gastoz dobio od televizije Hepi stan od 100.000 evra uz uslov da uđe u Parove, a ne u Zadrugu, o čemu se do tada nije znalo, a evo šta je on na to rekao. 

- Bolje reći kupio, jer dobio ga nisam. Nije mi ga niko poklonio, nego sam zaradio. Nisam hteo mnogo da pričam o tome. Kada sve to bude bilo lepo i bajno, sigurno ću počastiti svoje najmilije i najbliže i znaće se. Zasad ne pričam o tome da ne bih izbaksuzirao - rekao je.

- Zaradio sam, da ne bude posle malverzacija. Ja i Hepi televizija znamo šta smo se dogovorili. Ljudi će uvek pričati šta žele, ali ja znam istinu i Hepi televizija zna istinu, i to je najbitnije. I RRA ima dokaze - zaključio je Gastoz.

Kompletan razgovor sa Gastozom pogledajte na početku teksta.

(D. Janković, B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    27. jun 2019 | 21:07

    У земљи Србији, што си већи кретен,то постајеш успешнији и медијски испраћен!

  • Igor

    27. jun 2019 | 21:11

    Ovaj dobio stan od 100.000e? I sta ja da kazem detetu da uci skolu i da se uclani u vladajucu stranku i da mu ovaj bude idol?

  • Milorad

    27. jun 2019 | 21:03

    I Zoki auto-tjun zaradeo stan. Ej Srbijo međ šljivama. Pošten i normalan čovek može da se slika u Srbiji. Znam u mom mestu koji likovi prosperiraju, to ti je da se iscepaš od povraćanja. Katastrofa! Na žalost, zbog toga se Srbija i nalazi tu, gde je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA