≫ 

Suze na setu "Crvenog meseca": Olga Odanović i Ivana Dudić rasplakale celu ekipu (FOTO)

Premijerno emitovanje serije "Crveni mesec" zakazano je za drugu polovinu septembra na TV Pink

  • 0

Snimanje Pinkovog najzahtevnijeg projekta "Crveni mesec" uveliko je počelo, produkciona i glumačka ekipa svakodnevno radi u Šimanovcima, gde je izgrađen impresivni eksterijer, ali i enterijer.

Mi smo se tokom jednog snimajućeg dana u Pinkovim filmskim studijima družili sa ekipom, a obećanje koje je dao Željko Mitrović - da će za manje od 180 dana biti snimljeno 120 epizoda vrhunskog kvaliteta - po svemu sudeći će biti i ispunjeno.

Pored impresivne scenogradije, ne možemo a da ne spomenemo fenomenalnu glumačku ekipu, predvođenu protagonistima, mladim glumcima Ivanom Dudić i Milošem Đurovićem. Pored mladih talenata, kojima će ovakav projekat i te kako biti značajan u karijeri, na seriji su angažovani i doajeni srpskog glumišta, poput maestralne Olge Odanović.

Upravo smo nju zatekli u studiju tokom snimanja emotivne scene sa kolegom, poznatim glumcem Brankom Đurićem. Po završetku snimanja, razgovarali smo sa Olgom, koja je tog dana snimila čak 11 scena! Ona nam je rekla da je tempo "ludački", ali da je to normalno za ovako velike i zahtevne serije i da je atmosfera na setu toliko prijatna, da se napor i ne oseti.

Crveni mesec, Olga Odanović, Ivana Dudić

Olga Odanović i Ivana Dudić, Foto: Promo

Olga u seriji "Crveni mesec" igra Nataliju Baumen, baku glavne junakinje Sofije Baumen, koju tumači Ivana Dudić.

- Imam privilegiju i čast da mi je Roman Majetić ukazao poverenje za ovu Nataliju, koja je jedna dama iz Beča i baka naše glavne junakinje Sofije. Ivana Dudić i ja smo već “lepo sele” u svoje uloge, napravile smo divan odnos i uvek se radujem da se sretnemo ovde na setu. Baš danas smo snimile neke lepe scene - kaže Olga.

- Znate, važno je da imate dobre partnere u kadru, jer od toga mnogo zavisi. Evo, sad sam snimila scenu sa Brankom Đurićem, koji igra doktora Bočeva, mnogo mi je značilo što je on tu. Bitan je i dogovor sa rediteljem i bez obzira na ovaj brzi ritam i zgusnut plan snimanja, mi nekako uspemo da nađemo neki ćoškić ovde na setu i da se dogovorimo kako bi najviše voleli da izgleda scena koju igramo - ispričala nam je Odanovićeva detalje sa snimanja.

Crveni mesec, Olga Odanović, Ivana Dudić

Olga Odanović, Foto: Promo

Koliko su Ogla i Ivana izgradile divan odnos, kako pred kamerama, tako i van njih, govori i činjenica da su tokom snimanja jedne emotivne scene, uspele da rasplaču čitavu ekipu.

- Jao jeste, svi su plakali, pa živi smo ljudi. Bez obzira koliko vas epoha drži u stavu i suzdržanosti, ima momenata kada se zaplače i kada nije lako, kad su neke teške, životne stvari u pitanju. Na primer, baka mora da objasni unici šta je najbolje za nju u datom trenutku. Tu mnogo emocija mora da ima. Gluma ne može bez emocija - objasnila je iskusna srpska glumica.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by RTV PINK (@rtvpink) on

 

Upravo emocija, uz vrhunsku produkciju, daje proizvod koji će verna milionska publika televizije Pink, ali i novi gledaoci, sigurno zavoleti ove jeseni, kao najavu niza domaćeg serijskog programa koji se priprema u jubilarnoj, 25. godini postojanja lidera u regionu među komercijalnim emiterima.

Premijerno emitovanje serije "Crveni mesec" zakazano je za drugu polovinu septembra na TV Pink.

VIDEO: Snima se film i serija o Nikoli Tesli: Rusi ulažu najmanje dva miliona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA