≫ 

JK kao atomska plavuša! Pokazala gole grudi, pa u štiklama skočila u bazen (FOTO) (VIDEO)

Na njoj samo so - jedan je od komentara na Jeleninom Instagramu

  • 52

Jelena Karleuša već danima objavljuje provokativne slike koje podižu temperaturu u sekundi, a ako ste mislili da ste sve videli - grdno ste se prevarili!

Ovaj put je od JK iz Turske, gde uživa u odmoru sa ćerkama, stiglo goreće izdanje kojim je načisto raspametila sve koji je prate na Instagramu, gde je objavila niz provokativnih fotografija i snimak.

Jelena Karleuša Jelena Karleuša/ Foto: Instagram/karleusastar

Za razliku od prethodnih izdanja, sada ima omiljenu joj frizuru, plavi karmin i specijalno dizajniranu "jaknu" da sve to začini, ispod koje nema ništa osim - golih grudi, a na slici iznad se jasno vidi i bradavica na njenoj levoj dojci.

Jelena Karleuša Jelena Karleuša/ Foto: Instagram/karleusastar

A donji deo preseksi bikinija jedva da joj išta i pokriva... I, naravno, tu su neizostavne štikle da sve bude još više seksi.

Međutim, ono što je zanimljivo jeste da je Jelena u štiklama skočila u bazen i pozirala, što ni jedna njena koleginica nije do sada uradila.

Jelena Karleuša Jelena Karleuša/ Foto: Instagram/karleusastar

- Atomska plavuša na odmoru - napisala je Jelena u opisu, a video snimkom iz bazena na kojem izgleda kao da je potpuno gola načisto je raspametila sve. Pogledajte snimak na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    1. jul 2019 | 19:45

    Na sta ona trosi vreme, naopako! Umesto da uziva sa decom, da se slika sa njima, da se opusti, ona se satima sminka, uteze, zateze, fotka pa obradjuje fotke, visi na Instagramu, zaista, zena je opsednuta samom sobom, nema mira, ubi se dokazujuci da je glavna riba, ne ide to, Jeco, prirooda je neumoljiva i ne priznaje fotosop.

  • 🐡🐡🐡

    1. jul 2019 | 19:29

    Izgubila je kompas,totalno!Ovo lici na jeftinu pornografiju!!!

  • Ch

    1. jul 2019 | 20:17

    Tesko je kad zena nema nista u glavi!!!Samo praznina,vazduh.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA