≫ 

Darko o tome što nije bio na ćerkinom 5. rođendanu: Moja bivša žena je sve zakuvala! (VIDEO) (FOTO)

Sin je sin, naravno. Svaki otac bi želeo da ima sina - ostao je Darko pri svojoj ranijoj izjavi, a večeras proslavlja rođenje naslednika

  • 42

Darko Lazić okupio je brojne kolege i prijatelje na velikom slavlju koje je organizovao ove srede u jednom lokalu u rodnom Brestaču, povodom rođenja sina Alekseja.

Mali Aleksej rođen je 24. juna u Beogradu, a Darko je ponosno odmah istetovirao ime svog naslednika. Ipak, na večerašnjoj proslavi njegova verenica Marina nije se pojavila.

Darko Lazić, porodilište Darko Lazić sa Marinom i sinom prilikom izlaska iz porodilišta/ Foto: ATA Images

- Marina je super, odmara kod kuće sa Aleksejem, ja sam želeo da dođe, ali znate već kako idu one ženske stvari, šminka, frizura i ostalo... Prezadovoljan sam kako se snašla, zaista prava majka - kaže Darko.

Lazić je priznao da mu ne pada teško što se mali Aleksej budi na svaka tri sata da jede, kao i da nijednu pelenu još nije promenio, ali da ubuduće hoće.

Darko Lazić, proslava rodjenja rođenja sina, Brestač Darko Lazić/ Foto: Nikola Tomić

Rođendanu ćerke Lorene, koju ima iz braka sa Anom Sević, nije prisustvovao, a za to je, kako kaže, kriva njegova bivša žena.

- To je moja bivša žena sve lepo namontirala. Da me pljuju novinari... Trebalo je da pravimo rođendan Loreni krajem juna, s tim što sam ja rekao da to ne bude vikend, jer je vrlo moguće da ću raditi. I kad se saznalo da radim, zakazao se rođendan i nije moglo da se pomeri. Uostalom, neću ništa da pričam, to je njena stvar, svi znamo. Ja ću svom detetu napraviti rođendan kada stvarno i jeste, 10. jula, u igraonici i ovde, tako da ću sve to obeležiti kako treba - istakao je Darko.

Darko Lazić, proslava rodjenja rođenja sina, Brestač Darko Lazić/ Foto: Nikola Tomić

Njegova izjava: "I ćerkica je lepa vest, ali sin je nešto posebno", izazvala je različite reakcije i komentare, ali Darko ostaje pri tome.

- Sin je sin, naravno. Svaki otac bi želeo da ima sina. Ćerkica je nešto drugo, to je posebna ljubav - rekao je Lazić i otkrio da bi voleo da njegov naslednik bude pevač na tatu.

Darko nam je pokazao i najnoviju tetovažu na kojoj piše "Majko", a otkrio je i da svadbu sa Marinom planira sledeće godine, o čemu će  predstavnike medija blagovremeno obavestiti.

Darko Lazić, proslava rodjenja rođenja sina, Brestač Najnovija tetovaža Darka Lazića/ Foto: Nikola Tomić

Video pogledajte na početku teksta.

Pogledajte ko je od Darkovih kolega i prijatelja došao na slavlje:

Andreana Čekić Darkova kuma Andreana Čekić sa dečkom Markom Miloševićem/ Foto: Nikola Tomić

OTAC Darko Lazić, proslava rodjenja rođenja sina, Brestač Darkov otac Milan Lazić/ Foto: Nikola Tomić
Milan Mitrović, Milan Mitrović/ Foto: Nikola Tomić
Tamara Milutinović Tamara Milutinović/ Foto: Nikola Tomić

Joca Stefanović Joca Stefanović/ Foto: Nikola Tomić
Uroš Živković, Foto: Nikola Tomić

(D. Janković, B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    3. jul 2019 | 21:16

    E posto je sin nesto posebno.... i ne treba da budes na rodjendanu! Kad čujem sin je sin samar bi im udarila!

  • Putin R.S

    3. jul 2019 | 21:23

    Kada ces ti u zatvor zbog nesrece koju si prouzrokovao zbog pijanstva, droge, ugrozavanja bezbednosti, voznji bez dozvole...

  • Ruza

    3. jul 2019 | 21:45

    Prestara sam da dočekam i vidim kako ćeš proći sa sinom.Nisam na strani tvoje žene trebala je da se dogovorite ali ova tvoja rečenica kida dušu Darko.Kako će biti tvojoj cerki kada poraste i pročita šta si izgovorio.Sa tvoje strane je to sramota tužno i žalosno ali ti nemaš osjećaj a svi smo se molili da ostaneš u zivotu.Trebao si tu rečenicu da zadržis za sebe.TUGO TUGO bas si nepravedan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA