Milan Popović prijavio Severinu za nasilje u porodici, ročište za 5 dana

Bivši supružnici uskoro će se naći zajedno na sudu, a ročište je zakazano za 9. jul

  • 1

Milan Popović prijavio je bivšu suprugu Severinu Kojić Centru za socijalni rad u Zagrebu za nasilje u porodici. 

Tačnije, Milanov advokatski tim predočio je čelnicima Centra za Socijalni rad Severinine uvrede, koje je iznela na račun oca svog deteta i time izvršila porodično nasilje.

Ročište ovim povodom zakazano je za 9. jul u Zagrebu, a ostaje pitanje da li će se Severina odazvati sudskom pozivu kako bi, po zakonu, trebalo.

Podsetimo, razlog za ovu prijavu je mejl koji je pevačica posla Milanu, a u kojem ga naziva raznim pogrdnim i neprimerenim imenima. Ona mu je napisala da je "glupan, nezdrav čovek koji mora da se leči na psihijatriji, psihopata, gov*ar, zlotvor, gad, luzer, manijak, kriminalac"...

Milan Popović i severina Milan Popović i Severina, Foto: Milena Đorđević

Osim ovih uvreda u mejlu stoji i pevačicina pretnja da će "učiniti sve da zaštiti sina od oca".

Sve ovo je dodatno upotpunjeno njenim optužbama i pretnjama policijom da je on kriv za izlazak njenih fotografija na kojima pozira gola ispred ogledala i slika selfi.

Severina, Igor Kojić, Premijera filma Poslednji Srbin u Hrvatskoj odrzana u Kombank dvorani u okviru 47 FEST a Severina Kojić, Foto: ATA Images

Popović je tada odlučio da zakonski zaštiti, ne samo sebe već i naslednika jer se plaši u kakvom okruženju odrasta zbog nekontrolisanog ponašanja majke.

Milan od Centra za Socijalni rad traži da organima rada i nadležnoj policijskoj stanici predoče njegov zahtev i zaštite ga od nasilja u porodici koje sprovodi majka njegovog deteta uz zahtev da bude sankcionisana.

Inače, advokat Milana Popovića tada je upozorio nadležne da obrate pažnju na to da Severina i dalje ne prihvata činjenicu da su ona i njen bivši partner ravnopravni roditelji sinu Aleksandru, te da ne uspostavlja minimalnu roditeljsku komunikaciju koja je u interesu deteta.

VIDEO: Keba o glasinama da se Severina i Igor razvode: Šta mislite, da l' sam se čuo sa snajkom?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    4. jul 2019 | 16:08

    Severina je ceo život pecala bogate donore, ali jedini je naseo Milan. On hteo da povali pevaljku, ona pare i eto dobili su oboje šta su hteli. Sevka je iskoristila dete kao oruđe da dođe do miliona, ali naišla je na tvrd orah. Mali će se sam brzo opredeliti za tatu jer tu je lagodan život, a i mamini filmovi će mu pomoći da donese odluku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA