• 31

Verica Rakočević je starija od Brene, a i od Nede: Kojoj bolje stoji bikini? (FOTO)

Za mnoge od njih koje su zagazile ili su na pragu sedme decenije, vreme kao da je stalo

  • 31

Iako su duboko zagazile u sedmu ili osmu deceniju, pojedine naše javne ličnosti mogu se pohvaliti sjajnim izgledom na kojem im često pozavide i duplo mlađe žene. Među onima koje se rado skidaju u kupaći kostim i nemaju problema da pokažu svoje telo u oskudnom izdanju su: Verica Rakočević, Neda Ukraden, Suzana Mančić...

Modna kreatorka Verica Rakočević (71) definitivno odlično nosi svoju 71 godinu (da, dobro ste pročitali) i nema ni najmanji problem sa skidanjem u kupaći kostim. Svojom poslednjom fotografijom u jednodelnom kostimu mnoge je ostavila u čudu, a i sve češći su komentari da joj godine ne mogu ništa. Da li je to zbog zdravog načina života, mlađeg supruga ili, pak, nečeg drugog - zaključite sami.

Verica Rakočević

Verica Rakočević/ Printskrin: Instagram/sasa_milojkovic

Neda Ukraden (68) iz godine u godinu najduže odmara u Crnoj Gori, gde u svom malom raju uživa sa porodicom, a najviše vremena provodi sa unukama. Redovno gledamo Nedine slike sa Crnogorskog primorja i svake godine ne nalazimo joj apsolutno nijednu manu. Nedavno je boravila i u Hrvatskoj, odakle je i nastala jedna od njenih brojnih izazovnih fotografija sa plaže.

Neda Ukraden

Neda Ukraden/ Foto: Instagram/neda.ukraden

Suzana Mančić (62) još je jedna estradna zvezda koja je u sedmoj deceniji - doduše, na samom početku - koja svoje godine odlično nosi i ponosno dokazuje da su pojedine žene "kao vino".

Suzana Mančić

Suzana Mančić/ Foto: Instagram/mancic.suzana

Maja Volk (60) u januaru je proslavila jubilarni rođendan i poznata je kao neko ko istinski uživa u životu. Nedavno je našla pravu ljubav, stala na ludi kamen, a celo leto provodi sa svojom jačom polovinom u Grčkoj. Budući da je redovan korisnik društvenih mreža, i njene fotografije u kupaćem kostimu često možemo videti.

Maja Volk

Maja Volk/ Foto: Instagram/majazmaja59

O Lepoj Breni (59) i njenom sjajnom izgledu suvišno je i pričati. Iako ne spada u grupu žena koje su u sedmoj deceniji, verujemo da će Brena i kada zakorači u nju (20. oktobra ove godine) izgledati baš kao vino, a kako i ne bi kada i te kako vodi računa o zdravom načinu života, redovno trenira, upražnjava jogu, opušta se na egzotičnim destinacijama i uživa u porodičnom životu.

Kako kažu, za Brenu je vreme stalo. 

Lepa Brena

Lepa Brena/ Foto: Instagram/lepabrenaa

VIDEO: Toples Elizabet Harli (52)u bazenu je melem za oči:

(B.B.)

Komentari

  • Svetlana

    Moj komentar neće biti o tome kako izgledaju. Nije mi jasno zašto se za starije žene nazivaju babama i to se potencira...Potenciraju mnogi čak i novinari koriste baba ili starica. One su starije žene nisu vaše babe. Naprimer stariji muškarac i mlađa žene muškarci će to hvaliti, a starija žena i mlađi muškarac onda pljuvanje po toj ženi i opet ona je baba.Primer je jedan rijaliti muškarac stariji od devojke 54 godine, zamislite da je ušla žena koja je od partnera starija 54 godine kakvim bi je pogrdnim imenima nazivali ne samo muškarci nego i mnoge žene.Drage moje žene razmislite i budite na strani žena...

  • Greskom plus

    68 godina mi je. Senka i olovka za oci, ponekada karmin. Jos uvek se za mnom okrecu, kazu "brutalno lepa". Nisam debela, ima me. Ne bi se fotografisala u kupacem, ni slucajno. Kada pored sebe vidim lepu, setim se i moje nekada. Mladost je lepa, starost je otuzna. Dzaba ovim navedenim sve, ipak su one kao i ja ostarile.

  • No way

    Brena je Brena, al dvaput je dvaput

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima