≫ 

"Luna je diskutabilna osoba, ali...": Marko progovorio o pomirenju sa pobednicom Zadruge 2 (VIDEO)

- Ako smo raskinuli defiitivno, da ostane neko poštovanje ili da se desi nešto, Ja sam to više puta radio zbog Lune - rekao je Miljković

  • 18
Zadruga 2, Finale Foto: Nikola Tomić

Marko Miljković, koji je zauzeo drugo mesto u Zadruzi 2, bio je gost emisije "Narod pita" u kojoj je gledaocima odgovarao na pitanja koja zanimaju celu naciju.

Gledateljka je prvo  pohvalila Miljkovića i pomenula ljubav sa njegovom bivšom devojkom Lunom Đogani.

- Marko je u Zadruzi je pokazao šta znači prava ljubav i iskrenost, pokazao je da je gospodin čovek i da će svakom zadrugaru da pomogne. Mislim da ima domaćinsko vaspitanje - rekla je gledateljka Marku.

- Hvala Vam puno, ali mislim da samo u nekim situacijama nisam bio gospodin, ali u većim situacijama jesam - odgovorio je Marko.

Marko Miljković Marko Miljković u emsiji "Narod pita", Printskrin: TV Pink

Gledateljka je zatim Miljkovića konkretno pitala za pomirenje sa Lunom, naglasivši kako je jednom rekao "da bi zgazio sam sebe kao poslednju cigaru kada bi se pomirio sa njom".

- Da, da, rekao sam to kod Drveta, verovatno sam to i Milanu ponovio. Ja još uvek ne razmišljam i ne osećam da treba da idem u tom smeru, ali idem u smeru jednog normalnog razgovora sa Lunom, da dovedemo sve stvari na svoje mesto, ako smo definitivno raskinuli, da ostane neko poštovanje ili da se desi nešto. Ja sam to više puta radio zbog Lune i u tom trenutku sam osećao da tako treba, i tako sam i radio - rekao je Marko.

Zadruga 2, Finale Marko i Luna u finalnoj večeri Zadruge 2/ Foto: Nikola Tomić

- Luna je jako diskutabilna osoba, ali je jako posebna - dodao je Miljković.

Kako je izgledala ova situacija i šta je sve Marko rekao o Luni pogledajte na snimku u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lea

    9. jul 2019 | 10:53

    Bezi dalje i od nje i te porodice tu se ne zna ko pije a ko placa kome ona dA bude supruga beziiii

  • LA

    9. jul 2019 | 12:45

    Upravo gledam reprizu tog "velikog" finala i se'e mi se od ove lunjare! Kakvo glumatanje! Prvo napade Staniju evo sad nasrce na Marka. A narod tupavi naseo na njene lazne suze pa prvo izbacise Staniju pa Marka. I ona prosle godine na istu foru pobedi. Narode, samo glumataju, sve bi dale za malo slave!

  • 432

    9. jul 2019 | 13:37

    Serpo odvratan si,hajte javite mu da je Z2 zavrsena,da je dobio skodu neka vise ne glumata ,povraca nam se od njega i njegove stolicarke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA