≫ 

U zgodnu Jovanu su svi gledali, a evo šta je Lukas rekao kad smo ga pitali za novu devojku (VIDEO)

Aca Lukas se na promociji duetske pesme sa Majom Berović pojavio u pratnji nove devojke, seksi plavuše, a ovo je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje

  • 21

Popularni pevači Aca Lukas i Maja Berović promovisali su u utorak, 9. jula, duetsku pesmu "Problem" i tom prilikom progovorili i o svojim problemima. Lukas se na događaju pojavio sa novom devojkom, plavokosom lepoticom Jovanom, zbog čega je bio u centru pažnje.

Ovo je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje, a Lukasova reakcija kada smo mu postavili to pitanje, bila je urnebesna.

- Moja autobiografija će biti za jedno 40 godina... Sve je lepo, sve je super - bilo je sve što nam je u šali rekao Aca.

Promocija Spota, Aca Lukas, Maja Berović Aca Lukas sa novom devojkom/ Foto: Nikola Tomić

A potom je, u skladu sa nazivom pesme koja je za sedam sati imala više od milion pregleda na Jutjubu, progovorio i o svojim problemima.

- Ja imam toliko problema, da ja uopšte nemam problema. Shvatio sam da je život mnogo veliko sra*e, svima, i da nikome nije lep. Zato što sam to shvatio, meni je lepo. Problema ima koliko hoćeš, ali moraš da živiš sa njima i biće ih uvek - otvoreno je rekao Lukas i bjasnio da li i kako rešava svoje pobleme: "Kako-kad, onda kad znam da mogu da se rešavaju. Tako da mi ti problemi koji danas ne mogu da se reše ne prave problem, tak kada dođu na red".

Promocija Spota, Aca Lukas, Maja Berović Maja Berović i Aca Lukas/ Foto: Nikola Tomić

Budući da je Lukas svojevremeno odbio Maju za duetsku pesmu, sada je otkrio da je to samo bio ishod jednog lošeg perioda, a Maja za folkera ima samo reči hvale.

- Ja sam čovek koji svoje greške kad-tad uvidi. Nisam je odbio, nego nisam bio u životnoj fazi da to tada uradim. Sada je sve sjajno, fenomenalno, super, top! - rekao je Aca, a potom je Maja "objasnila":

- Aca je toliko bio sjajan, da sam ja iznenađena. Obzirom da su mi rekli da neću moći da ga uhvatim da snimimo spot, da će kasniti, da će ovo, da će ono... On je toliko bio profesionalan da je to nešto vanserijsko!

Promocija Spota, Aca Lukas, Maja Berović Aca Lukas sa novom devojkom, Maja Berović sa suprugom/ Foto: Nikola Tomić

U jednom momentu se našalio sa nama kako će ga ostaviti devojka, budući da ga je čekala da se zajedno upute dalje, a kako je sve to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

(D. Janković, B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    10. jul 2019 | 15:39

    Nije odolela njegovoj lepoti tuga.

  • Kaja

    10. jul 2019 | 17:43

    I eto kako uci iz svojih gresaka, imao vec plasticnu, uzelu mu dete i pare i sad opet nasao pvc...

  • joca

    10. jul 2019 | 19:51

    čovek je uvek bio okružen lepim ženama ali ova devojka je vrh, lepšu odavno nisam video. Sonja mra da puca od muke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA