Darko Lazić: "Lorena još nije upoznala brata, Ana se pita za sve" (VIDEO)

- Ona ima svoj život i misli da tako treba da radi, neću da se mešam u njen život. Njen život, njena stvar. Želim joj sve najlepše - poručio je Darko

  • 14

Darko Lazić sinoć je zajedno sa brojnim kolegama prisustvovao promociji pesme "Problem" Maje Berović i Ace Lukasa, a budući da je nedavno postao otac i dobio naslednika Alekseja, i dalje je euforičan i i te kako raspoložen za slavlja.

Darko je pesmu čuo među prvima i znao je da će biti veliki hit, a, kako nam je rekao, nije nemoguće da dođe do neke duetske pesme sa Lukasom.

Promocija Spota, Aca Lukas, Maja Berović Darko Lazić i Aca Lukas/ Foto: Nikola Tomić

Budući da nedavno nije bio prisutan na petom rođendanu ćerke Lorene koju ima sa bivšom suprugom Anom Sević, ali da je proslavio rođenje sina Alekseja, proćaskali smo sa njim na tu temu.

- Sve je super. Plašim se još uvek da menjam pelene, jer je još mali, nema ni dve nedelje, ali uvek se budim sa Marinom i pravim joj društvo - rekao je Darko za Telegraf.

Marko Gacic i Goga Gacic Proslava rođenja deteta Darko Lazić i Marina Gagić, pre nego što su dobili sina/ Foto: ATA Images

Lorena još uvek nije upoznala svog malog brata Alekseja, a pevač ne krije koliko bi voleo da se to desi.

- Nažalost, još nije. Nadam se da će u skorije vreme. Baš bih voleo da se upoznaju - izjavio je Darko i priznao kako se to nije dogodilo čak ni putem video poziva.

Kako je poznato, Ana i Darko nisu u najboljim odnosima, a Lazić je bio sprečen da dođe na proslavu ćerkinog rođendana, koji je njegova bivša supruga organizovala na dan kada je on nastupao.

Ana Sević, Proslava petog rođendana Lorene Lazić, cerke Ane Sević i Darka Lazića Ana sa novim dečkom na proslavi Loreninog rođendana/ Foto: ATA Images

- To morate nju da pitate. Ona ima svoj život i misli da tako treba da radi, neću da se mešam u njen život. Njen život, njena stvar. Želim joj sve najlepše - poručio je Darko, koji i dalje planira da obeleži ćerkin rođendan, ali još uvek ne zna kada će se to desiti.

Darko je imao reči hvale za svoju buduću suprugu Marinu Gagić i priznao kako je pao na njenu prirodnu lepotu, a o tome da li će se baš ona pojaviti u nekom od njegovih budućih spotova, poslušajte na početku teksta.

(D. Janković, B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    10. jul 2019 | 15:08

    Ako pljune po Ani kod Marine dobije plus.. A za neko vreme cucemo i o Marini kako ce da prica...

  • Marija

    10. jul 2019 | 15:34

    Misliš polubrata? I, to od oca koji kaže sin je ipak sin. A, zašto bi želela njega da upozna???? Da sam ja u pitanju ni tebe ni njega ne bi videla do kraja života.

  • M

    10. jul 2019 | 14:39

    I sad neka me neko ubedi da ova mala nije sa njim ovakvim masnim i zadriglim zbog para...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA