Dušica objasnila kako je došlo do pomirenja sa Anabelom i šta se to desilo na finalu Zadruge (VIDEO)

- Mislim da je u prvoj sezoni došlo do nesporazuma zbog uzavrelih emocija - izjavila je Dušica Jakovljević

  • 21

Voditeljku Zadruge Dušicu Jakovljević uskoro očekuje zasluženi odmor, a onda se na male ekrane vraća kao voditeljka Zadruge 3, koja kreće već od septembra, a koja će, kako nam je Dušica rekla, biti još bolja od prethodne.

Voditeljku smo sreli na promociji duetske pesme "Problem", Maje Berović i Ace Lukasa, gde je vodila program. Pitali smo je za njene probleme, a ona nas je iznenadila odgovorom.

- Dušica ima probleme, ne tretiram ih kao probleme, pre bih rekla stvari koje treba rešavati u životu. Mnoge stvari guram pod tepih. Često obrišem suze, našminkam se i uđem u program kao da nemam ni  jedan problem u životu, i to je ono što nervira one koje mi stvaraju te probleme. Kao i svi... Svako ima repove, konce koji vise, ali se treba sa tim nositi. Ja sam ponosna zbog toga kako se to hendluje - kaže Dušica za Telegraf.

Dušica Jakovljević, Zadruga 2, Finale Dušica Jakovljević u finalnoj večeri Zadruge 2/Foto: Nikola Tomić

Voditeljka se tokom 10 meseci trajanja rijalitija susretala sa mngim ljudima, što takmičarima, što njihovom podrškom, a najnezgodniji sagovornici  su joj oni koji nisu svesni da ona nije jedan od takmičara.

- Mene niko ne nervira, ja sam vrlo britka na jeziku, u smislu mogu da izađem na crtu svakome. Željko Samardžić mi je rekao: "Za ovoliko godina koliko radim nisam sreo osobu kojoj mozak radi brzo kao tebi", to mi je jedan od najvećih kompilmenata. Tu su nezgodni sagovornici koji nisu svesni da ja nisam zadrugar nego voditelj, pa bi da se sa mnom nadmeću i pitanje koje im se postavi doživljavaju kao napad.

- Na finalu, bez obzira na sve što je bilo, pozdravila sam se sa svima. To je moj posao, kao u boksu. Oni se prebiju i na kraju se zagrle i kao: "Bilo je dobro. Važi. Hvala". Tako je i u mom poslu - objašnjava lepa voditeljka.

Dušica Jakovljević Dušica Jakovljević/Foto: Nikola Tomić

Tokom finalne noći Zadruge 2 Dušica se zagrlila i poljubila sa Anabelom Atijas, i to nakon brojnih svađa i javnih prepucavanja, što je za mnoge bilo možda i najveće iznenađenje.

- Meni tu ništa nije bilo čudno. Znam da je Anabeli jako teško da gleda, kao i svakoj majci, kako njena ćerka pati. Svima je teško gledati, ne samo kako Luna pati, već da bilo ko plače i nije mu dobro. Milim da je u prvoj sezoni došlo do nesporazuma zbog uzavrelih emocija. Anabeli je bilo prvi put da je njena ćerka otišla u rijaliti i desilo se šta se desilo. Suočila se sa jedne strane sa velikom podrškom, sa druge strane sa vrlo velikom osudom javnosti. Jako je teško majkama da se sa tim nose.

Zadruga 2, Finale Dušica sa Luninom porodicom na sceni u finalnoj večeri Zadruge 2/Foto: Nikola Tomić

- U  njenim očima sam videla veliku zabrinutost. Svakome treba zagrljaj. Ja nju poznajem, mi se ne družimo, ali se znamo. Svakome ću pružiti podršku kome vidim da nije svejedno. Čak sam joj rekla zovi me, čućemo se... Nemam ljude sa kojima ne pričam, sa kojima nisam u dobrim odnosima, možda mene neko ne voli iz nekog razloga, a ja polazim od toga da se nervi ne obnavljaju i ne želim da se nerviram oko nekih stvari koje se ne tiču mog privatnog života - zaključila je voditeljka.

Kompletan razgovor sa Dušicom pogledajte u vidu na početku teksta.

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Elizabeth Arden

    11. jul 2019 | 13:32

    A šta je to ona proživljavala ove sezone? Ko je to Lunu povredjivao? Upravo suprotno, Luna je maltretirala koga je stigla. Zašto narodu crno pokušavaju prodati pod belo, šta glume više sa ovom malom i njenom nadrndanom materešinom?

  • Igor

    11. jul 2019 | 15:02

    Pa kad ste iste

  • EL...

    11. jul 2019 | 13:08

    Anabela joj prozivala decu Dušica je ljubi !? Dušice , čuvaj se osobe koja poružni kada se smeje , a to je Anabela ! Dušice , da li si videla tugu u očima Doroteine Majke ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA